Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΦΙΣΣΑ: Συλλήψεις Roma για κλοπή

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν χθες το απόγευμα στην Άμφισσα τρεις ημεδαπούς ROMA ηλικίας 38, 21 και 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε εγκαταστάσεις εταιρείας εξόρυξης μεταλλευμάτων στην Άμφισσα και αφαίρεσαν τρία μεταλλικά φίλτρα αυτοκινήτων και διάφορα άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία φόρτωσαν στην καρότσα του οχήματός τους.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τον φύλακα της εταιρείας, αναζήτησαν και εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και τους συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της εταιρείας.
Το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας ενήργησε τις έρευνες και την καθιερωμένη προανάκριση, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
 
 http://ilaliatisroumelis.blogspot.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΙ 13 η και 23 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΕ Η ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ {μπενουν και γυφτισες} Η ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ κ.λ.π. !!!