Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η διαφήμιση με φόντο τον καμένο ελαιώνα μας. - VIDEO

Στον “αέρα” βγήκε η διαφήμιση που έκαναν οι μαθητές του Γυμνάσιου – Λυκείου Γαλαξιδίου για να εξασφαλίσουν το πετρέλαιο για τον χειμώνα.
 
Η διαφήμιση αφορά γνωστή εταιρία αλλαντικών και γυρίστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, στο Γαλαξίδι αλλά και στον καμένο ελαιώνα της Άμφισσας.
Έξυπνη κίνηση και συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και σε όσους βοήθησαν! Έτσι θα γλυτώσουμε τουλάχιστον από το Γαλαξίδι, το “κατόπιν ενεργειών μου μπήκε πετρέλαιο”   ή κάποια δωρεά!!! Λέμε τώρα…
Δείτε τη διαφήμιση
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ; ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ;

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΨΑΡΟΚΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ. Α ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΤΑΤΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΨΩΜΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ). ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ FOR EVER. ONLY THIS FOR DELPHI AND GALAXIDI, BECAUSE FOR THE MOMENT WITH ITEA TO MINING WE DIE ALL TOGETHER. ΚΟΙΝΟΣ ΨΩΦΑΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΤΙΜΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ. KAI AN TO ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Η S&B (ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!) ΑΝΤΕ ΑΤΙΜΟΥΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΑ.
ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ ΜΗΝ ΦΤΩΧΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου καπεταν sigabala

ναύτης είπε...

Καπετάν Ανδρέα Ζέπο
Χαίρομαι όταν σε βλέπω !

Γειά σου Κουρσάρε του Κορινθιακού !