Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Της κακομοίρας στη ΝΟΔΕ ΦΩΚΙΔΑΣ

Της τρελής γίνεται στη ΝΟΔΕ με τις υποψηφιότητες των θεματικών τομέων. Εκτός του ότι σε κάποιους τομείς, όπως στην παιδεία έχουν τρεις ενδιαφερόμενους, υπάρχει και άλλο ζήτημα, αφού η προθεσμία κατάθεσης αίτησης έληγε το μεσημέρι της Τετάρτης και το άφησαν ανοικτό μέχρι αργά το απόγευμα, χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται, όπως καταγγέλλει μια μερίδα στελεχών της ΝΔ. Μπορεί οι προθέσεις να είναι αγαθές ή και όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσει αναίμακτα, από τους άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενους.
Υποβλήθηκε ένσταση
Από το περιβάλλον του κ. Παπαθανασίου εκφράζεται μεγάλη δυσαρέσκεια προς τη στάση της Βουλευτού και των στενών υποστηρικτών της, τονίζοντας ότι λειτουργεί διασπαστικά και ως κομματάρχης. «Εδώ  και αρκετό καιρό έχει εγκατασταθεί στη Φωκίδα και ασχολείται ολημερίς και ολονυχτίς με το κόμμα και τα νέα όργανα», μας λέει στενός του συνεργάτης. «Παίρνει τηλέφωνα, σβήνει, γράφει και προσπαθεί να στήσει δικό της κόμμα μέσα στο κόμμα. Εμείς, όπως και ο Δήμαρχος, είπαμε να προχωρήσουμε συναινετικά για να μη χυθεί αίμα και αυτή τη φορά. Γι’ αυτό δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα. Η κ. Μανδρέκα θέλει παντού να σπρώξει δικούς της και να δημιουργήσει μια απόλυτα ελεγχόμενη κομματική οργάνωση. Η προθεσμία για τους θεματικούς έληγε στις 14:00, αλλά μέχρι να συντονιστούν πήγε 15:00. Και ενώ θα έπρεπε να κλείσουν οι υποψηφιότητες, εμφανίστηκαν ξαφνικά άλλες 3 στις 18:30 -19:00, πράγμα εντελώς παράνομο, ανήθικο και απαράδεκτο», τονίζει ο ίδιος άνθρωπος. Υποστηρίζει δε ότι αυτό δεν θα περάσει έτσι. «Θα υποβληθούν ενστάσεις και όχι μόνο», καταλήγει.
Ήδη πάντως έχει κατατεθεί ένσταση από τον κ. Γιώργο Σωτηρόπουλο, ο οποίος είναι διευθυντής του γραφείου του κ. Παπαθανασίου.
Εξαναγκάζονται σε απόσυρση της υποψηφιότητάς τους
 Ένας – ένας εξαναγκάζονται να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους οι διπλοί και τριπλοί υποψήφιοι τους τομείς της ΝΟΔΕ. Φημολογείται μάλιστα, ότι κάποιοι έφτασαν να απειλήσουν ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο για να αποσυρθεί υποψηφιότητα…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΑΣ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ........ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΨΙΦΙΖΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ . ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΡΕΜΑΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα ΠΟΛΑΝ είναι τώρα απλά ο Σαμαράς χρησιμοποιεί το μεγάλο όνομα της ΝΔ για να ξεγελάσει τον απλό κοσμάκη. Τώρα κάποιοι μέσα στο κόμμα θέλουν να πάρουν το όνομα πίσω.