Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΡΡΑ: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας.

        Σας προσκαλούμε την Κυριακή 01Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.30 μ.μ να  προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση , στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας  Κίρρας σε δημόσια συνεδρίαση   και  με θέματα   ημερήσιας διάταξης:                     
1. Υπόδειξη χώρου στην Κίρρα που με κατάλληλη διαμόρφωση από το Δήμο, θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος απόθεσης ογκωδών αντικειμένων των Κιρραίων.
2. Γνωμοδότηση επί νέας αίτησης (33647/13-11-13) των Κονδύλη Κων. κ.λ.π
3. Προτάσεις-τρόποι  παραμονής του αγροτικού ιατρείου στην Κίρρα, μετά την λήξη της υπάρχουσας μισθωτικής πράξης( 31-12-13), και σε σχέση με την αρνητική Απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη συνέχιση δαπάνης μίσθωσης, από το Δήμο Δελφών.
4. Ενημέρωση πορείας , ενεργειών και απαντήσεων του Δήμου Δελφών σχετικά με το θέμα «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης στην ανατολική Κίρρα.»
5. Γνωμοδότηση-προτάσεις  προς το Δήμο ,περί ενεργειών συλλογής εγκαταλελειμμένων  οχημάτων στην Κίρρα .
6. Πρόταση ενημέρωσης ενεργειών του Δήμου και ανταλλαγής απόψεων με τους πολίτες της  Κίρρας για την καλύτερη αντιμετώπιση θεμάτων πολιτικής Προστασίας.
7. Ενίσχυση φωτισμού και τοποθέτηση φωτιστικών κατά μήκος της πρώτης ανεπίσημης εισόδουτης Κίρρας από τον περιφερειακό δρόμο Ιτέαςς-Κίρρας ( εργοστάσιο Αγαπητού-Αίολος κλπ) , έως το ύψος περιοχή Καπλάνη – διασταύρωση με Τζων Κέννεντυ  (Εισάγεται από την τοπική σύμβουλο Γεωργία Καπαρέλη–Χαρίτου).
                                                                            Η Πρόεδρος του Συμβουλίου
                                                                            Τοπικής Κοινότητας Κίρρας     
                                                                                     Γεωργία Μαντά              

Δεν υπάρχουν σχόλια: