Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΙΤΕΑ: Η απάντηση του υπουργείου στην ερώτηση του βουλευτη κ. Γιάννη Σταθά σχετικά με το λιμάνι μας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΑΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

και οπως καταλάβαμε ολοι... το λιμάνι μας...είναι για ΟΛΑ και όχι όπως καποιοι θελουν να υποστηριζουν ότι είναι μόνο για κρουαζιερα...
..... καλα οι δικοι μας πιστευουν οτι θελουν..... αμ εκεινος ο Σταθας κοντζαμ βουλευτης... τι το ήθελα εκεινο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ του λιμανιου από την κρουαζιερα.... νόμους δεν διαβαζει να ξερει το τι γραφει???

Ανώνυμος είπε...

toys eftege to limenarxio k to limeniko tamio...

Ανώνυμος είπε...

Ο βουλευτης ΣΤΑΘΑΣ εν αντιθεση με την δικια μας νομιζε οτι απευθυνεται στην Ελληνικη Κυβερνηση και οχι στον Κυριακοπουλο η Μυτιληναιο φιλε των 9.57 ! Καλα ποσο καραβολεμενος εισαι απο την εταιρεια ? Σου εχουν ταξει οτι θα προσλαβουν και τα δισεγγονα σου ? Οσο για την απαντηση δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα εγγραφο πουλημενων ανθρωπων στην τροικα και σε καθε ξενο που τα ριχνει αρκει να ξευτιλησει τις αξιες της χωρας μας ! Βεβαια για σενα και τους ομοιους σου οι Δελφοι δεν ειναι τιποτε αλλο απο πετρες ! Τοσο σου κοβει τοσα λες! Δεν πειραζει φιλε ειμαστε μαθημενοι απο Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ!!!! Α και κατι ακομη κατσε και με τις βρωμιες που αφηνει το Παρνασσος γιατι που αληθεια αδειαζει το αποχετευτικο του συστημα ας ειναι και χειμικες τουαλετες , ετσι φαινεται εισαι μαθημενος !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΑΚΟ Δ.Υ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Ν΄ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια απάντηση στον κυριο/α 12:53
Δηλαδή "πουλημένο" έγγραφο χαρακτηρίζετε τους αναφερόμενους νόμους τους οποίους μνημονεύει??
ΑΦού αγαπητέ έχετε αδιάσειστα στοιχεία περί του αντιθέτου (δηλαδή κάποιος άλλος νόμος τον οποίο αποκρύπτουν) παρακαλώ να το ανακοινώσετε στην εν λόγω σελίδα για να αναφωνήσουμε και εμείς μαζί σας!! ή δε άλλως "παύτε" ή κοινώς βγάλτε τον "σκασμό". Και μια τελευταία παρατήρηση... αφού το έγγραφο "τούμπαρε" την "ερώτηση" Σταθά ... ο κύριος Βουλευτής γιατί δεν επανέρχεται???? δια της καταγγελίας του?? μήπως γιατί θα χαρακτηριστεί ΚΝΩΔΑΛΟ??...
Το Δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού... δηλαδή ο Βουλευτής δεν είναι κορόιδο... μια φορά την πάτησε και αυτό το χρεώνεται ο ίδιος ο οποίος πριν κάνει ερώτηση δεν έκανε στοιχειωδώς μια νομική έρευνα να δει τι διέπει τον λιμένα Ιτέας παρά μόνον έκανε μια ερώτηση έτσι για την ικανοποίηση των διαφωνούντων,,, σαφώς και είναι ατόπημα του και δεν φταίνε όσοι τον παραπληροφόρησαν, αυτοί έχουν το δικαίωμα να οραματίζονται έστω και άνομα , αλλά ο βουλευτής που θέλει να κυβερνήσει είναι ασυγχώρητος και το χρεώνεται αυτούσια... και δεν πρόκειται να επανέλθει γιατί θα καραεξεφτελιστεί....
Σταματήστε να παραπληροφορείτε τον κόσμο ...ήμαρτον!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε των 9.26 αν απευθυνεσαι σ εμενα των 12.53 σου απαντω οτι : ουτε τσιπρακος ειμαι , ουτε βολεμενος απλα Ι Τ Ι Ω Τ Η Σ !!!!! Και τωρα για πες μου αφου κανεις και τον εξυπνο τις εστω χειμικες τουαλετες του το Παρνασσος που τις αδειαζει καθως κι αλλα απορρηματα του !!!!! Κανε μια βολτα στην παραλια να τα δεις να επιπλεουν !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε-η των 3.06 πολυ ευχαριστως να βγαλω τον σκασμο αν μου πει καποιος που αδειαζει τις χειμικες τουαλετες,αν υπαρχουν, το σαπιοκαραβο και τι διεπει τον λιμενα της Ιτεας ! Διεπει τον επι τρεις μηνες αγκυροβολισμο του ? Διεπει την μετατροπη του σε καρναγιο ? Διεπει ολες τις ακαθαρσιες του γενικως να τις ριχνει στην θαλασσα ? Αν δεν κανω λαθος ειναι για φορτοεκφορτωση κι οχι για μονιμο λημενισμο !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΤΑ ΓΙΩΤ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ???