Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Όταν ο πράκτορας της KGB Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολουθούσε τον Ρήγκαν και την Τζάκι Κέννεντ.


Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες του Βλαντιμίρ Πούτιν από την εποχή που ήταν πράκτορας της KGB και παρακολουθούσε μεταμφιεσμένος τους ηγέτες των ΗΠΑ.

Φωτογραφία από την ιστορική επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Ρήγκαν στη Μόσχα πριν από 25 χρόνια παρουσιάζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε ρόλο τουρίστα με φωτογραφική μηχανή κρεμασμένη στο λαιμό να παρακολουθεί τον πρόεδρο.
Σύμφωνα με τον φωτογράφο του Μπάρακ Ομπάμα Pete Souza, ο Πούτιν, ως πράκτορας της ΚGB παρακολουθούσε τον Αμερικανό πρόεδρο. Οταν έγινε η αποκάλυψη της φωτογραφίας πριν από λίγα χρόνια το Κρεμλίνο έγινε έξαλλο θεωρώντας ότι ο Ομπάμα προσπαθεί να σπιλώσει τον Πούτιν. Αν και δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις, διαρροές ανέφεραν πως εκείνη την εποχή ο Πούτιν υπηρετούσε ως πράκτορας της ΚGB στην Ανατολική Γερμανία.



 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η τελευταία πάντως είναι photoshop.
Φαίνεται ξεκάθαρα πως το παιδάκι είναι από την προηγούμενη φωτογραφία γυρισμένο από την άλλη μεριά. Φοράει τα ίδια ρούχα και κάνει την ίδια κίνηση για χειραψία. Το ίδιο και το κεφάλι του Πούτιν που του έχει αλλάξει ρούχα. Δεν ξέρω αν είναι αληθινές οι άλλες αλλά αυτή είναι ψεύτικη.

Ανώνυμος είπε...

Στην πρώτη φωτογραφία το παιδί προτείνει το δεξί χέρι ενώ στην δεύτερη το αριστερό,ειναι δυνατόν ?.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9.26 . ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΑΤΕΡΟ !!!!!!