Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

temp
Σύμφωνα με απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου για την υπόθεση Αλαφόκαστρο η Αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας πρότεινε: Την παραπομπή όλων των κατηγορουμένων

- Στην απάντηση προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωσταντοπούλου και Σταθά τονίζεται ότι ήδη έχει εισαχθεί στο Συμβούλιο Εφετών για την έκδοση βουλεύματος για την παραπομπή ή όχι των κατηγορουμένων στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας. -Μετά την έκδοση του βουλεύματος οι κατηγορούμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση η οποία θα κριθεί για να προκύψει το αμετάκλητο βούλευμα.
- Αν υιοθετηθεί η πρόταση της Αντεισαγγελέας από το Συμβούλιο Εφετών προκύπτει πολιτικό ζήτημα για την υποψηφιότητα του νύν Δημάρχου κ. Φουσέκη, για τον οποίο προτείνεται παραπομπή σε δίκη.
Αναλυτικό άρθρο στην εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ που κυκλοφορεί.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ??????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΦΟΥΣΕΚΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ). ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ?????

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ. ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ @@@@@@@@ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΝΕ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ασπασια τι κανει το κομμα σου για τον Φουσεκη ? Οπως λεει και ο φιλος των 2.40 δεν πιστευω να τα κουκουλωσετε για να τον προστατεψετε απο αυτα που τον περιμενουν ??? Αρκετα να τον ανεχθηκαν και ειδικα το υφος του εγω ειμαι και κανενας αλλος !!!!!!!!!