Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ στη Χίο κι οι Σαμαρογεωργιάδηδες τρώνε γαλοπούλες και πίνουν drinks!


Αν δεν υπήρχε ανθρώπινο θύμα, θα μπορούσαμε και να γελάμε υπό προϋποθέσεις καθώς συμβάντα όπως αυτό της Χίου τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων δείχνουν τη διάλυση μιας χώρας.

του Στρατή Μαζίδη

Ένας 48χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο μόλις 5 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο της Χίου διότι περίμενε επί 50 λεπτά κάποιο ασθενοφόρο.

Το μοναδικό ασθενοφόρο όμως που επιχειρούσε, είχε μεταβεί με τους διασώστες στη Βολισσό, δηλαδή στα βόρεια του νησιού, για την παραλαβή ασθενή με καρδιακή προσβολή από τα Ψαρά.

Όπως γλαφυρά περιέγραψε στον Alpha ο διοικητής του νοσοκομείου, αναγκάστηκε ο ίδιος αδιαφορώντας για τις τυπικότητες να οδηγήσει ο ίδιος ένα από τα σταθμευμένα ασθενοφόρα και να προσεγγίσει στο σημείο του τροχαίου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής κος Επιτροπάκης το νοσοκομείο της Χίου διαθέτει μεν ασθενοφόρα αλλά δεν έχει πληρώματα ενώ έκανε λόγο ουσιαστικά για υπολειτουργία του νοσοκομείου καθώς λειτουργεί με 50% λιγότερο προσωπικό από ότι προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Ένα διαρκές έγκλημα στη Χίο με τον κόσμο να ξεψυχά άδικα και τους Σαμαρογεωργιάδηδες να πίνουν drinks και να τρώνε turkey (γαλοπούλα, όχι τη γείτονα). Δεν πειράζει όμως, η γείτονας ετοιμάζει πλωτά νοσοκομεία μόνο για Ελληνες στο Αιγαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: