Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Καλύτερα να μασάει! Λιάπης: Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης για να ηρεμήσω από το δράμα μου - VIDEO

- Επέστρεψε "εξουθενωμένος" από την Κουάλα Λουμπούρ ο Μιχάλης Λιάπης
- "Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής", τόνισε ο πρώην υπουργός Μεταφορών
- Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους γιατί δεν σεβάστηκαν τις δύσκολες ώρες που περνάει
- Τη Δευτέρα (30/12) έχει οριστεί η δικάσιμος
- Δείτε πλάνα έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι
Ένα... δράμα ζει ο Μιχάλης Λιάπης που γύρισε άρον άρον από την Κουάλα Λουμπούρ σήμερα το απόγευμα, παρόλο που αρχικά η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου.
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών αφίχθη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με 20 λετπά καθυστέρηση, ζητώντας να βγει από άλλη πύλη, ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και έτσι ήρθε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους.
"Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου...", ανέφερε ο Μιχάλης Λιάπης
Κατά την άφιξή του, είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιοι επιβάτες αντιλαμβάνονταν την παρουσία του και αντιδρούσαν... έντονα.
“Δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης”, δήλωσε ο κ. Λιάπης, που όπως όλοι οι -χτυπημένοι από την κρίση- συνταξιούχοι, επέλεξε έναν φτηνό και κοντινό προορισμό για ξεκούραση και ηρεμία. Και συνέχισε: “Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχω πληρώσει τα τέλη...”.
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τις... δύσκολες στιγμές που περνούσε στα εξωτικά μέρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ήταν ένα κουραστικό ταξίδι. Πήγα να ησυχάσω κι εσείς δεν με αφήσατε”.
Και μπορεί να μην κατάφερε να αποφύγει τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, ωστόσο ο κ. Λιάπης φαίνεται ότι οργάνωσε καλύτερα το... κρυφτούλι, λίγη ώρα αργότερα. Τα κανάλια περίμεναν έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, αλλά το αυτοκίνητο που τον μετέφερε από το αεροδρόμιο, δεν σταμάτησε και έστριψε στο μεθεπόμενο στενό. Λίγα λεπτά αργότερα, το ίδιο αυτοκίνητο εμφανίστηκε, μόνο με τον οδηγό και ο Μιχάλης Λιάπης... άφαντος!


www.newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ! ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ??? Α Ν Α Ψ Υ Χ Η Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ !!!! ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Η ΛΟΥΜΠΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο Π Α Ρ Α Χ Α Κ Τ Η Σ , Ο Π Λ Α Σ Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Σ Ο ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!!!