Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Κατόπιν ενεργειών του...

''Υπάρχει και φιλότιμο''!

Στην εξαιρετική εκείνη ταινία του 1965, υπήρχε πράγματι φιλότιμο.
Έτσι, ο υπουργός εκείνος Μαυρογιαλούρος απηυδισμένος απ' τα τόσα φάσκελα που έπεφταν προς
τιμήν του, και αντιλαμβανόμενος επιτέλους, την μαύρη αλήθεια της πολιτικής του, στο τέλος παραιτείται, διασώζοντας τουλάχιστον την προσωπική του αξιοπρέπεια!

Ο σημερινός, ο δικός μας Μαυρογιαλούρος, και μάλιστα όχι υπουργός αλλά πρωθυπουργός (λέμε, τώρα!), όχι μόνο δεν έχει ίχνος φιλότιμου..
..αλλά έχει βαλθεί να καταρρίψει κάθε ρεκόρ πολιτικής γελοιότητας!

Όπως η χθεσινή ασύλληπτης γελοιότητας έμπνευση, της αφίσας για τα 17,7 εκατομμύρια από μίζες(!) που κατόπιν εντολής του θα επιστραφούν στον λαό, υπό τύπον κάποιου είδους παροχών!
Μπορεί η έμπνευση αυτή να μην βαραίνει τον ίδιο αλλά είναι σίγουρο πως δόθηκε στην δημοσιότητα ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ!

Οδεύοντας προς τις εκλογές και την προσωπική του συντριβή, ο ''πρωθυπουργός'' όχι μόνο δεν σκέπτεται να παραιτηθεί μπας και σώσει ό,τι του έχει απομείνει από μία έτσι κι αλλιώς σχεδόν ανύπαρκτη αξιοπρέπεια (πώς να χαρακτηρίσεις ως αξιοπρεπή έναν άνθρωπο που ψεύδεται δημόσια χιλιάδες φορές;)..
..αλλά απ' ό,τι φαίνεται έχει σκοπό να μας πνίξει στην κιτσαρία της προσωπικής του γελοιότητας!

Οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι και επίπονοι για τον λαό, με συνεχή χειροτέρευση των συνθηκών διαβίωσης, και με όλο και πιό οξύ το πρόβλημα της επιβίωσης.

Θα έχουμε όμως έναν κλόουν έτοιμο να μας διασκεδάσει, και να δώσει εντολή και στους υπόλοιπους ''καραγκιόζηδες'' της κυβέρνησής του να μας κάνουν να γελάμε όσο θα μας σπρώχνουν προς τον γκρεμό.
Τον γκρεμό που ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ έσκαψαν ειδικά για μάς!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: