Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στη φθορά του ονόματος της Ν.Δ. αποδίδει τα πολύ χαμηλά ποσοστά του ο Σαμαράς, και όχι στη πολιτική του

Όπως οι Μαφίες αλλάζουν ονόματα και διευθύνσεις για να μπερδεύουν τις Αρχές για την αναγνώρισή τους, έτσι ακριβώς κάνουν και οι Συμμορίες πολιτικών κομμάτων εδώ στην Ελλάδα!
 
Το ΠΑΣΟΚ αφού λεηλάτησε τους Έλληνες ως ΠΑΣΟΚ, τώρα αλλάζει όνομα με τα ίδια όμως αρπακτικά. Η Νέα Δημοκρατία αφού μας ξεπούλησε κανονικά και μας κατάντησε δούλους σε ξένα κέντρα εξουσίας ο Αρχιπροδότης Σαμαράς, τώρα ψάχνει άλλο όνομα για να ξεγελάσει τους πολίτες
και να τον ξαναψηφίσουν!

Τεράστιο αδιέξοδο βλέπει ο Σαμαράς από τις μυστικές δημοσκοπήσεις οι οποίες φτάνουν στα χέρια στενών συνεργατών του. Και όσο κονταίνει η απόσταση για τις εκλογές, ένα τσιγάρο δρόμος έχει απομείνει, τόσο τους ζώνουν τα φίδια εκεί στου Μαξίμου..! Γι αυτό έχουν αρχίσει να πέφτουν ξανά στο τραπέζι όλα τα σχέδια και οι εναλλακτικές λύσεις. Ανάμεσα σε αυτά έχει τεθεί και το ζήτημα της αλλαγής του ονόματος της ΝΔ, γιατί κρίνουν οι εγκέφαλοι της Σπείρας Σαμαράς και ΣΙΑ, πως φταίει το όνομα του κόμματος, και όχι η πολιτική που έχει επιβάλει στον ελληνικό λαό, που είναι: Η πείνα , η δυστυχία, η φτώχεια, η ανεργία, ο ξενιτεμός των νέων παιδιών, οι επαναλαμβανόμενες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, οι καθημερινές αυτοκτονίες, το ολοκαύτωμα ενός Έθνους ! Τους φταίει το όνομα γιατί έχει ...φθαρθεί λένε τα καμμένα μυαλά της εγκληματικής οργάνωσης Σαμαρά.

Με λίγα λόγια έβγαλαν το συμπέρασμα ότι... "δεν πουλάει"... λόγω ονόματος, ότι είναι ένα φθαρμένο προϊόν, και πρέπει να του αλλάξουν συσκευασία με πολύχρωμο ιλουστρασιόν περιτύλιγμα κι ας είναι μέσα σάπιο, κι ας βρωμάει, αυτοί θα το βαφτίσουν, θα του δώσουν άλλο όνομα για να ξεγελάσουν όσους μπορούν, όσους θαμπωθούν απ' την αντανάκλαση του... νέου , του καινούργιου,
που το περιεχόμενό του θα κρύβει ένα βόθρο καλά καλυμμένο για να μη βγαίνει η μπόχα του!

Έβαλαν λοιπόν πλώρη και πορεία για αλλαγή ονόματος από τον Νονό της Συμμορίας Αντώνη Σαμαρά, μπας και πετύχουν νεκρανάσταση σε ένα τελειωμένο κόμμα, σε ένα κόμμα νεκρό που μυρίζει σήψη! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ... ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.