Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ “σφάζονται” για μία αφίσα!

ΝΔ ΠΑΣΟΚ
Τη δεκαετία του '80 συχνά πυκνά οι οπαδοί τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ συχνά πυκνά έμπλεκαν σε μάχες μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια αφισοκολλήσεων. Η φράση “έπαιζαν ξύλο για μια αφίσα” 'εχει μείνει χαραγμένη σε αρκετούς οπαδούς και των δύο κομμάτων. Οι εποχές αλλάξαν. Οι άλλοτε αφισοκολλητές, δεν θέλουν να ακούν για τα δύο κόμματα. Ο αφισοπόλεμος όμως συνεχίζεται. Πλέον όμως από τα στελέχη των δύο κομμάτων.
 
Με αφορμή μία αφίσα της ΝΔ, ξέσπασε πόλεμος με το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μία αφίσα που αναφέρει τη μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου. Το ΠΑΣΟΚ θέωρησε ότι η ΝΔ καρπώθηκε την “επιτυχία”, με αποτέλεσμα να βγάλει ανακοίνωση.
 
«Η μείωση της τιμής του φυσικού αερίου αποτελεί σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης».
«Θυμίζουμε όμως ότι σ' αυτήν μετέχουν δύο κόμματα και όχι ένα. Όπως και για το συγκεκριμένο θέμα δούλεψαν όλοι, από τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο έως την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ΠΕΚΑ» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και συμπληρώνει:
 
«Δυστυχώς όμως κάποιοι στην ΝΔ δεν βάζουν μυαλό κι επιμένουν στην προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης θεμάτων σημαντικών για την πορεία της χώρας και τον ελληνικό λαό. Ας τους μαζέψει κάποιος», αναφέρονταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

www.koutipandoras.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειχατε αφησει την εντυπωση οτι δεν εισαστε με κανενα κομμα . Τελευταια διαπιστωνει κανεις οτι δεν ειναι ετσι . Οχι οτι τα δυο κομματα της Κυβερνησης δεν ειναι οι αιτιοι των συμφορων της χωρας , αλλα και αλλα κομματα δεν προερχονται απο παρθενογεννησεις . Κι απο τα αλλα κομματα κανουν παρανομιες αλλα δεν τις χτυπατε , οπως ας πουμε του ΑΝ.ΕΛ. ο Καμμενος δεν τα πηρε χοντρα για να φτιαξει και καλα το σπιτι του σε νησι απο το προγραμμα αγροτοτουρισμος ? Κι εβγαινε κι απειλουσε , αλλα τον ξεσκεπασε η πεθερα του και ο κατασκευαστης . Να εισαστε ισοι απεναντι στα κομματα σε οποιο χωρο κι αν ανηκετε . Υπαρχουν βεβαια και σε αλλα κομματα απατεωνες , διοτι μετα την μεταπολιτευση αυτο σπουδασαν την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ .