Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δωράκι προεκλογικό σε Δημάρχους και… εργολάβους έκανε η συγκυβέρνηση...



Λάμπρος Παναγιώτου-Χρήστος Μαζάνης

Δωράκι προεκλογικό σε Δημάρχους και… εργολάβους έκανε η συγκυβέρνηση, με μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής που, αν και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τελικά ψηφίστηκε.

Η μεθοδολογία θύμισε εκείνη που ακολουθήθηκε στην τροπολογία των θαλασσοδανείων για τα κόμματα, όπου εν κρυπτώ και παραβύστω και μέσα σε μια ντουζίνα τροπολογίες, τρεις βουλευτές, όχι και τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό, την πρότειναν στον Υπουργό, ο οποίος την έκανε αμέσως αποδεκτή.

Έτσι, σήμερα, λίγο πριν κλείσει η συνεδρίαση, άρχισαν να έρχονται τροπολογίες η μία πίσω από την άλλη. Μία εξ αυτών ήταν και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σάββα Αναστασιάδη, σύμφωνα με την οποία «δεν δημιουργούνται ποινικές ευθύνες για παραδοτέο έργο που διαφέρει από το περιγραφόμενο στη σύμβαση, αλλά άπτεται της υπηρεσίας του ίδιου φορέα». Σαν να λέμε παρήγγειλες γέφυρα τσιμεντένια και τελικά σου παράδωσαν κρεμαστή σχοινένια!

Ο ίδιος ο βουλευτής Σάββας Αθανασιάδης δεν ήξερε πώς να δικαιολογήσει την πρωτοβουλία του αυτή και έδειχνε να τα έχει χαμένα με τη φασαρία που προκάλεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: