Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Με εγγύηση 1 εκ. ευρώ ελεύθερος ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης

Με χρηματική εγγύηση 1 εκατομμύριο ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, μετά την απολογία του ενώπιον ειδικού ανακριτή.
 
Ο κ. Καρχιμάκης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται για ηθική αυτουργία και παραβίαση μυστικών της πολιτείας, αδίκημα που αφορά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απόρρητες αναφορές που απευθύνονταν στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς και είχαν ληφθεί από τον ίδιο με μη νόμιμο τρόπο.
 
Επίσης, χαρακτήρισε απολύτως αναληθείς τις κατηγορίες σε βάρος του και εξέφρασε την πίκρα του για το γεγονός, όπως είπε, πως αστήρικτα ψεύδη τον οδήγησαν στη θέση του κατηγορούμενου.
Υπενθυμίζεται ότι η εμπλοκή του πρώην υπουργού στην υπόθεση άρχισε μετά από αναφορά που υπέβαλε σε βάρος ου πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ.
 
Η υπόθεση ανατέθηκε και διερευνάται από τον ειδικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα.

www.aftodioikisi.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλλος ενας μεσα..να δω στο τελος, αν θα μεινει κανενας εξω..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ {κατ αυτους} ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 2 η 3 ΚΑΒΑΝΤΖΑ !!! ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ???????????????????

Ανώνυμος είπε...

ο Μιχάλης Καρχιμάκης φέρεται να δήλωσε για το οικονομικό έτος 2012 εισόδημα από βουλευτική αποζημίωση 82.057 ευρώ, εισόδημα από άλλες πηγές 28.604 ευρώ, καταθέσεις 13.000 ευρώ, ότι έχει στην κατοχή του 11 ακίνητα, δύο ΙΧ και ένα δίκυκλο, καθώς και μετοχές, συγκεκριμένα 1.805 στην Τράπεζα Πειραιώς και 142 στην Εμπορική (Πηγή: zarpa.gr).

Ξεκολλάτε επιτέλους!!!Όλα αυτά είναι παιχνίδια του Βενιζέλου ενόψει του συνεδρίου σήμερα και αύριο για την κεντροαριστερά.Ο Καρχιμάκης μιλάει και δεν αρέσει για αυτό διώκεται...Σταματήστε πια να βλέπετε παντού εχθρούς!!

Και στην τελική κατηγορούμε τον Καρχιμάκη για κρυφά στοιχεία όταν ο Βενιζέλος είχε την λίστα λαγκάρντ για 6 μήνες σπίτι του ή ο Τράγκας που κάθε μέρα βγάζει δεκάδες ψεύτικα στοιχεία και "κρυφά".

Θέλω να καταλήξω λοιπόν στο γεγονός πως επειδή δεν μας αρέσει ο καρχιμάκης και δεν βολεύει το σύστημα απλούστατα γίνεται και βορά στα άγρια θηρία....

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 4.42 ΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ? ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ??? ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ??? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ !!! ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ !!!!!!!!!