Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΙΤΕΑ... Συνελήφθη 72χρονος για αποδοχή και διαθεση προϊόντων κλοπής

Συνελήφθη, στις 28-02-2014 το μεσημέρι σε περιοχή της Ιτέας από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας ένας 72χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετέβη σε μάνδρα προσωρινής αποθήκευσης σιδήρων και μετάλλων, ένας 76χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναγνώρισε ανεπιφύλακτα μεταλλικά αντικείμενα (ανταλλακτικά φορτηγών), χρηματικής αξίας (1.500) περίπου ευρώ, τα οποία του είχαν αφαιρέσει άγνωστοι δράστες, λίγη ώρα πριν, από περιφραγμένο οικόπεδο σε περιοχή της Άμφισσας Φωκίδας και ειδοποίησε την Αστυνομία.
 
Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι δράστες της εν λόγω κλοπής, είναι δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 24 και 44 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν μεταφέρει τα μεταλλικά αντικείμενα με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην ανωτέρω μάνδρα.
 
Τα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ συνελήφθη ο 72χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος της μάνδρας.
Οι δύο (2) ημεδαποί ROMA , καθώς και η ιδιοκτήτρια της μάνδρας, 55χρονη υπήκοος Ουκρανίας, η οποία όπως διαπιστώθηκε δεν είχε εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή, αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
 
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
 
Αντλήθηκε από: LamiaTimes.gr
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η συγκεκριμενη αλοδαπη κυρια λειτουργει εδω και 5 χρονια χωρις αδεια χωρις να εχει αποδοσει ουτε ενα ευρω στ ο κρατος Παρολα αυτα συνεχιζει την παρανομη λειτουργια της ανενοχλητη και με την ανοχη των αρχων Αυτη ειναι η Ελλαδα μραβο μας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

σκασμος φασιστορατσιστομουτρα

Ανώνυμος είπε...

οΟ ΛΑΡΗΣ ΖΕΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!!!!!!! ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΟΜΟΥΤΡΟ !!!