Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Τον δάγκωσε θανατηφόρο φίδι και εκείνος πήγε για...

Τον δάγκωσε θανατηφόρο φίδι και εκείνος πήγε για...
Ένας άνδρας από το Queensland της Αυστραλίας δέχθηκε επίθεση από το δεύτερο πιο θανατηφόρο φίδι του πλανήτη.

Και ενώ κανείς θα περίμενε μια αντίδραση πανικού, όπως θα ήταν και το φυσιολογικό δηλαδή, ο 54χρονος Αυστραλός αφού κάλεσε ασθενοφόρο, πήγε στο ψυγείο του και... απήλαυσε μια παγωμένη μπύρα.
Ο Rod Sommerville έκανε δουλειές στον κήπο του σπιτιού του στο Yeppoon του κεντρικού Queensland, αναφέρει η New Zealand Herald.
Τότε τον δάγκωσε ένα ανατολικό καφέ φίδι (Pseudonaja textilis), το οποίο θεωρείται από τους ειδικούς ως το δεύτερο πιο θανατηφόρο του κόσμου.
«Αν πανικοβάλλεσαι τότε τα πράγματα τα κάνεις χειρότερα», δήλωσε ο άνδρας. «Σκέφτηκα ότι εφόσον πρόκειται να πεθάνω θα απολαύσω τουλάχιστον μια μπύρα », δήλωσε ο Sommerville ο οποίος δεν ξύπνησε καν τον γιο του, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι, για να μην τον... ανησυχήσει!
Όταν το ασθενοφόρο έφτασε και οι νοσοκόμοι του χορήγησαν το αντίδοτο για το δηλητήριο, ο Sommerville υπέστη αλλεργικό σοκ και παρέμεινε για 4 ημέρες στην εντατική.
Τελικά, μετά από 3 εβδομάδες βγήκε από το νοσοκομείο, έχοντας επιβιώσει τόσο από το δάγκωμα του φιδιού όσο και από το επικίνδυνο αλλεργικό σοκ που υπέστη.
Το ανατολίτικο καφέ φίδι είναι διάσημο για το δηλητήριό του και την επιθετική του φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: