Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον κο. Παν. Ταγκαλή

O Παναγιώτης Ταγκαλής απαντά στον πρόεδρο Πολυδρόσου για το θέμα των σεισμόπληκτων της περιοχής
Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Αποφασίσαμε να θέσουμε στη βούλησή σας το συνδυασμό μας, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2014 στο Δήμο Δελφών.
Ένα Δήμο προικισμένο, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γεωγραφικά, χωροταξικά και οικονομικά, αλλά και με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Το δέκατο, κατ’ έκταση μεγαλύτερο Δήμο στην Ελλάδα.
 
Παρουσιαζόμαστε ενώπιον σας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των πολιτών, με όραμα, με εμπειρία, με γνώση των προβλημάτων και ταυτόχρονα με μεγάλη διάθεση για την επίτευξη των στόχων μας.
 
Οι καιροί που διανύουμε είναι εξαιρετικά χαλεποί. Η απαξίωση της αυτοδιοίκησης και η συνεχής μείωση των πόρων έχει δημιουργήσει πλείστα προβλήματα. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Ενώνουμε όλοι μαζί τις ανησυχίες μας, τους στόχους μας, την φιλοσοφία για τη ζωή μας και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια ενάντια στον κακό ανταγωνισμό, τη λάσπη, τη διαπλοκή, το μίσος, τις μισαλλοδοξίες.
 
Όλοι εμείς που ζητάμε τη στήριξή σας, έχουμε ως σύνθημα την ομόνοια, τη σύμπνοια, τη συμπόρευση και την διαφορετικότητα στην άποψη.
Πιστεύουμε ακράδαντα πως μόνο με αυτά τα χαρακτηριστικά θα πάμε πραγματικά μπροστά.
Πρέπει να χαράξουμε μια νέα πορεία, γιατί τώρα είναι η ώρα της δημιουργίας.
Αντίπαλός μας, κατά την γνώμη μας είναι η αδιαλλαξία, η εμμονή στο παρελθόν, η μη αναγνώριση και διόρθωση λαθών, η πολιτική αμνησία.
Φιλοδοξούμε να ενώσουμε όλες τις τοπικές και δημοτικές ενότητες και να σκύψουμε στα προβλήματά τους.
Σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε το Δήμο μας απ' άκρη σ' άκρη, από χωριό σε χωριό, συνδυάζοντας την εμπειρία και τη γνώση των παλαιών με τη διάθεση, το μεράκι και τη δημιουργικότητα των νέων , γιατί όλοι εσείς μας δίνετε τη δύναμη αυτή και από όλους εσάς παίρνουμε την ενέργεια της σκέψης μας.
 
Στόχοι μας είναι, η βέλτιστη διαχείριση των οικονομικών με σύνεση ορθολογισμό και διαφάνεια, η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών δυνατοτήτων, η καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων ώστε να δοθούν προτεραιότητες, η αξιοποίηση ανθρώπων με εμπειρία και γνώση, η αξιοποίηση των νέων τους οποίους καλούμε να ανταποκριθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, η δημιουργία ενός μηχανισμού που θα παράγει λύσεις, η βελτίωση της καθημερινότητας του Πολίτη.
Θέλουμε να ασχοληθούμε με εσάς, τους ανιδιοτελείς πολίτες που ζητάτε λύσεις στα προβλήματά σας, και εμπεριστατωμένες προτάσεις.
Εμείς ξεκάθαρα και ξάστερα είμαστε εδώ, δηλώνουμε παρόντες στο κάλεσμα των καιρών και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Δήμο του Μέλλοντος, αποσκοπώντας αποκλειστικά και μόνο στην ανάδειξή του.
 
Μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για το αύριο αυτού του τόπου.
Εμείς ξέρουμε και μπορούμε συνδυάζοντας την εμπειρία τη γνώση και την υπευθυνότητα,
Να διαχειριστούμε ένα Δήμο δύσκολα διαχειρίσιμο σε μια κρίσιμη περίοδο,
Να ανταποκριθούμε στις μεγάλες δυσκολίες της καθημερινότητας,
Να τρέξουμε τον Πολεοδομικό και Χωροταξικό Σχεδιασμό που ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες,
Να υλοποιήσουμε μεγάλα έργα υποδομής δεκάδων εκατομμυρίων που έχουν ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν να υλοποιούνται,
Δεν είναι εποχές για πειραματισμούς,
Εμείς ζητάμε την εμπιστοσύνη σας,
Ζητάμε να επενδύσετε στο νέο, στο άφθαρτο, στο καθαρό,
Ζητάμε την ένωση των δημιουργικών δυνάμεων όλων σας,
Γιατί τώρα είναι ώρα ‘Ενότητας με Πορεία στην Ελπίδα και την Ανάπτυξη’.


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
 
‘ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ’
με το βλέμμα στο μέλλον με ελπίδα για προοπτική με διάθεση δημιουργίας
Άμφισσα 11.3.2014
Παναγιώτης Ταγκαλής
Αντιδήμαρχος Δελφών
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΝΗΡΟ; ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Αχ, καρτερι σου έστησαν παιδί μου.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Κ.Ο.Κ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙA !! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΣΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚO ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΣΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ) ΟΤΙ ΑΥΤΟ "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάθεσαι προσοχή με τις ώρες μπροστά σε κάποιον και περιμένεις να σου πεί τι θα κάνεις, γιατί εσύ δεν ξέρεις ή δεν έχεις πρωτοβουλία, μήπως αυτό είναι χειρότερο και απο το να μήν είσαι σε θέση να μοιράσεις δυό γαϊδουριών άχυρα;
Κι άν σ΄αυτό προσθέσουμε ότι έχεις πάρει καλά μαθήματα απο τον υπόδικο, τι να περιμένω εγώ ο πολίτης απο σένα. Άσε που μπορεί να είσαι και αυτοδίδακτος. Να μήν είχες ανάγκη το μεταπτυχιακό του Φουσέκη.

τεχνοκράχτης είπε...

καλός φαίνεσαι αλλα ΦΟΥΣΕΚΑΡΟΣ δεν είσαι !!!

υ.γ. στην S&B θα βάλεις κανέναν η έτσι κατεβαίνεις ???

υ.γ.2 με την Φαρμακοποιό πως τα πας ?