Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΙΤΕΑ… Αυτοκίνητο “εισέβαλε" σε ταβέρνα!


 
Έκπληξη περίμενε χθες τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ιτέα, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota πάρκαρε κυριολεκτικά μέσα στο κατάστημα του. Συμφώνα με μάρτυρα η οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο όταν ο πίσω τροχός χτύπησε στο πεζοδρόμιο.
Ευτυχώς στο κατάστημα υπήρχαν μονό δυο πελάτες, οι οποίοι κάθονταν στο βάθος και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Το ατύχημα έγινε περίπου στις 8 το βράδυ και στο όχημα επέβαιναν 5 γυναίκες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πυρ,.... ΓΥΝΗ... και Θάλασσα.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα.
Για το δρόμο καρμανιόλα και για τα σκοτάδια της Ιτέας τι μέτρα έχουν παρθεί; Μέρες γιορτινές και όλες οι αψίδες στην Ιτέα ήταν σβηστές.
Μόνο για κολο-χαλβάδες είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανείς.

Αυτό το κομμάτι του δρόμου είναι απαράδεκτο. Σκοτεινό και δεν βλέπεις τίποτα.
Από την άλλη, μερικοί πρέπει να καταλάβουν ότι μέσα σε κατοικημένη περιοχή δεν ξεπερνάμε τα 40 χλμ. Γκέγκε;
Χωρίς να ξέρω εάν η οδηγός έτρεχε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 3.41 . ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ Λ. ΗΡΩΩΝ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ , ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΙΤΕΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΑ !!!!! ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ Λ. ΗΡΩΩΝ ΜΟΝΟ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

NA DO OTAN ERTHEI H ORA PSIFISETAI, AGAPHTA KOKORIA TI THA KANETAI?

aptalikon είπε...

Έτσι δεν πήγατε με την misel mouton,,,,, ευκαιρια ήταν που έχει ανανεωση και το δίπλωμα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΦΙΝΕ..
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ..ΤΟ "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΑΜΙ"...ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ, Η ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΟΤΑΝ ΑΠΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΑ ΟΠΟΥ...ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΡΑΜΠΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΦΤΟ ΤΟ "Π..." ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ???????..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...(ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ...ΟΥΤΕ ΚΛΑΡΚ ΝΑ ΗΤΑΝ)