Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Προελαύνει η Ρωσική αρκούδα: Υπό έλεγχο και δεύτερη βάση εκτόξευσης πυραύλων στην Κριμαία


Οι ρωσικές δυνάμεις θέτουν υπό μερικό έλεγχο και δεύτερη βάση εκτόξευσης πυραύλων στην Κριμαία. Συνέρχεται στις Βρυξέλλες σήμερα και το Συμβούλιο ΝΑΤΟ - Ουκρανίας
Χρήστος Δεμέτης news247
Οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν υπό μερικό έλεγχο και δεύτερη βάση εκτόξευσης πυραύλων στη νότια Κριμαία και έχουν αποκλείσει το κτίριο μέσα στο οποίο υπάρχουν οι πύραυλοι, δήλωσε ουκρανός αξιωματικός.
Στρατιώτες εισήλθαν στη βάση που βρίσκεται στην περιοχή Φιόλεντ, κοντά στο λιμάνι της Σεβαστούπολης όπου διατηρεί βάση ο Ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας, διευκρίνισε ο αξιωματικός Βολοντίμιρ Μπόβα. "Υπάρχουν πύραυλοι, αλλά είναι ανενεργοί", διευκρίνισε.
"Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει μία αιματοχυσία" στην Ουκρανία, δήλωσε ο Λαβρόφ       
Η Ρωσία "δεν θα επιτρέψει μία αιματοχυσία" στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα από τη Μαδρίτη ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, εν μέσω της ακραίας έντασης που επικρατεί στην Κριμαία όπου ουκρανοί στρατιώτες και ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται αντιμέτωπες.
"Δεν θα επιτρέψουμε μία αιματοχυσία στην Ουκρανία. Δεν θα επιτρέψουμε καμία επίθεση κατά της ζωής και της υγείας όσων ζουν στην Ουκρανία, ούτε εναντίον των Ρώσων που ζουν στην Ουκρανία", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: