Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΦΩΚΙΔΑ… Ξανά μπάχαλο η Νέα Δημοκρατία λόγω υποψηφιότητας Ιωάννη Ράμμου


Ομαδικές παραιτήσεις στη ΝΟΔΕ, λόγω Ράμμου-«Δεν τις κάνετε δεκτές γιατί δεν είναι επίσημη η ανακοίνωση της υποψηφιότητας», λέει ο ΓΓ της ΝΔ κ. Παπαμιμίκος
Οργίλη είναι η αντίδραση των τοπικών στελεχών της ΝΔ και ήδη έχουν υποβληθεί περί τις δεκαπέντε παραιτήσεις μελών ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ για την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Ράμμου, καθώς αφενός δεν γίνεται αποδεκτή στην κομματική βάση, ενώ δεν φαίνεται να έχει ευρύτερη κοινωνική συνέναιση.
Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η εξαγγελία του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, να βάλει «νέο» κυρίως ηλικιακά άνθρωπο, κάτι που ενδιαφερόμενοι συνομήλικοι ή κοντά ηλικιακά στον κ. Ράμμο αισθάνονται προδομένοι και ότι εμπαίχθηκαν.
Οι παραιτήσεις έχουν κατατεθεί στην πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Ανθή Ματσάκη, ενώ ο γραμματέας της ΝΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος απαντά «Δεν τις κάνετε δεκτές γιατί δεν είναι επίσημη η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αντιπεριφερειάρχη», είπε και ζήτησε να μην γίνουν αποδεκτές μέχρι τη Δευτέρα που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Αντιπεριφερειάρχη.
Ο αντίκτυπος έχει φτάσει στον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έχει εισπράξει την οργή που εκδηλώθηκε μετά το πρώτο μούδιασμα από την ανακοίνωση.
Η κ. Ματσάκη μιλώντας στην ΩτΦ τόνισε ότι ο στενός συνεργάτης του κ. Μπακογιάννη, κ. Βλάχος, της είπε ότι πρέπει να περιμένουν τη Δευτέρα που θα γίνει η οριστική παρουσίαση.
Μετά από όλα, είναι εύλογο να αναρωτιόμαστε,  ποιος θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στη Λαμία, ως αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Ραμμο τον θελουν αυτους που τον στηριζουν δεν θελουν οι νεοδημοκρατες.
Αντε και καμια βολτα στη πιατσα όχι πισω απο κλειστα γραφεια

Ανώνυμος είπε...

Για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας επιλέχθηκε ένας νεοδημοκράτης, άφθαρτος ως πολιτικός, έχοντας υπηρετήσει στοην ανώτατη βαθμίδα της διοίκησης της αεροπορίαςμε συμμετοχή στα κοινά του τόπου, και που στην πρώτη συμμετοχή ως περιφερειακός σύμβουλος με τον κ. Παπαθανασίου, έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. Νομίζω ότι όλα αυτά για έναν νοήμονα νεοδημοκράτη, μέλος τη ΝΟΔΕ, είναι αρκετά, για να καταλάβει ότι η συγκεκριμένη επιλογή ήταν η καλύτερη.

Συλλέκτης της νεότερης ιστορίας . είπε...

Συλλέκτης της νεότερης ιστορίας ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Συλλέκτης της νεότερης ιστορίας ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ.ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΝΣ ΓΙΑΝ, ΦΣΕΚ ΑΚΟΥΩ

Ανώνυμος είπε...

Τι κανς γιαν, κκια σπερνς;
Μπαα του φσεκι ακουω

Ανώνυμος είπε...

Οι κύριοι αλλά και ωρισμένες κυρίες της ΝΔ γνωρίζουν ότι το υγιές κομμάτι της ΝΔ είναι ΑΠ΄ΈΞΩ.
Μέσα έχουν μείνει όσοι έχουν συμφέροντα , οι υπόδικοι και τα διέφορα τρωκτικά που λυμαίνονται το τόπο. Καλό θα κάνουν να αδειάσουν το μαγαζί γιατί όπως το κατάντησαν πάει για κλείσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο νέος;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Βάλε άλλον Μπακογιάννη. βάλε κάποιο νεό. Θάλασσα τα έκανες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ κ. ΡΑΜΟ . ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΥΦΑΚΙΑ {ΣΤΥΛ ΦΟΥΣΕΚΗ } ΚΑΗΚΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΣ {και οι υπολοιποι} ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΓΚΕΛ ΘΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ !!! ΑΥΤΑ ΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Φωκίδα θα στηρίξει Γιάννη Ράμμο για το ήθος του και την ικανότητά του να διοικήσει τον Νομό μας