Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ να ονομάσει ο Καραμανλής το δικό του ρεύμα


Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια περί επιστροφής του Κώστα Καραμανλή στο ενεργό πολιτικό σκηνικό σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για την άτυπη ρεβάνς του τ. πρωθυπουργού και τον τρόπο που ανετράπη.του Στρατή ΜαζίδηΜόνο που ακόμη κι αν πάρει τη ρεβάνς, θα πρέπει να καταλάβουν οι οπαδοί του πως η ζωή δεν είναι ποδόσφαιρο κι επιστρέφοντας θα βρει μια κατεστραμμένη χώρα χάρη και στη δική του συμβολή.

Όπως μου έλεγε ένας φίλος που τον γνωρίζει καλά, ο Καραμανλής δεν επιθυμεί να επιστρέψει αλλά να πάνε, να τον σηκώσουν στους ώμους και να το φέρουν πίσω ως μεσσία φωνάζοντας "ωσαννά" όπως συνέβη και με το θείο του.

Προσωπικά θα συνιστούσα στο ρίψασπη κο Καραμανλή που μπορεί να μην είπε ψέματα, αλλά δε φανέρωσε την αλήθεια, να ονομάσει το ρεύμα του «Μαύρη Νύχτα» ώστε να θυμάται τον τρόπο που την κοπάνησε αλλά και για να δικαιολογήσει μια νέα απόδραση αν χρειαστεί.

Κι αν θέλει να επιστρέψει, τι άλλαξε; Αν τότε δεν είχε τη δύναμη, θα τα καταφέρει τώρα;

Ο Κώστας Καραμανλής όχι μόνο δεν είπε την αλήθεια, όχι μόνο την κοπάνησε νωρίς αντί να παραμείνει στην κυβέρνηση για άλλους 6 μήνες ως την προεδρική εκλογή λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα αναγκάζοντας τον Παπανδρέου να τον ρίξει, αλλά κι αφού έφυγε, άρχισε να απολαμβάνει την καλή ζωή με ταξίδια, γυμναστικές και βουτιές ενώ ακόμη δεν έχει πει κουβέντα για όλα όσα έχουν συμβεί.

Τέλος υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος για να ονομαστεί το όποιο υπέρ του ρεύμα «Μαύρη Νύχτα» και είναι η κατάσταση στην οποία βύθισε την Ελλάδα τόσο με την αδράνεια όσο και με τη διαφυγή του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ . ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ , ΟΠΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΥΡΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ !!!