Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Φουσέκης, οι αυλοκόλακες και οι δικαστικές εκκρεμότητες

Αυλοκόλακες
Πως θα είναι υποψήφιος ο κ. Φουσέκης;;; Δεν ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του ο Δήμαρχος Δελφών κ. Νίκος Φουσέκης για την κάθοδό του στις Δημοτικές εκλογές, αλλά μάλλον υπερβάλει και σε υπερθετικό μάλιστα βαθμό, όταν λέει ότι με αυτή του την περιπέτεια ηρωοποιείτε και ότι τον προτρέπουν να συνεχίσει την πορεία του. Το ερώτημα «με ποιους μιλάει και βγάζει αυτά τα συμπεράσματα», είναι κορυφαίο στην προκειμένη περίπτωση, καθώς εμείς μόνο αυτό που λέει δεν διακρίνουμε στον κόσμο και ειδικά τον κόσμο της ΝΔ. Το συμπέρασμα είναι έντονος προβληματισμός έως και θυμός.

Οι αυλοκόλακες κάνουν τη δουλειά τους... Θα επιμείνουμε δε, ότι η μεγαλύτερη ζημία προς τον κ. Φουσέκη έχει προέλθει από τη φυσική κόπωση του εκλογικού σώματος και η δικαστική περιπέτεια είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Με την επιμονή του να είναι παρόλα αυτά υποψήφιος απλώς το μόνο που καταφέρνει είναι να καθίσταται ως καρεκλολάγνος και αλαζόνας στα μάτια των ψηφοφόρων του. Είναι γεγονός πάντως, ότι ο κ. Φουσέκης, όπως και οι περισσότεροι πολιτικοί της κλάσης του, συνηθίζουν να έχουν αυλοκόλακες και υποτελείς, όπου για δικές τους σκοπιμότητες τον συμβουλεύουν λάθος και με κομπλιμέντα που δεν έχουν κανένα αντίκρισμα σε πραγματικά μεγέθη, προσπαθούν να στρέψουν το ενδιαφέρον των «αφεντικών» τους εκεί που τους συμφέρει.
Απασχολούν και οι δικαστικές εκκρεμότητες... Πέρα όμως από τη φυσική κόπωση του εκλογικού σώματος, δεν περνά καθόλου καλά ή έστω αδιάφορα που θα ωφελούσε τον ίδιο, το θέμα της δικαστικής παραπομπής. Πολλοί νεοδημοκράτες θεωρούν ότι θα είναι τραγικό λάθος να επιμείνει στην υποψηφιότητά του, όπως και με τη σιωπή του το κόμμα να τον σιγοντάρει, διότι θα εκπέμψουν τελείως λάθος μηνύματα. Πιστεύουν ότι θα φανεί σαν ολόκληρο κόμμα να μην έχουν έναν άλλο άνθρωπο να βάλουν μπροστά. «Θα είμαστε ο μοναδικός δήμος που θα πάμε σε εκλογές με επικεφαλής υπόδικο και ενδεχομένως σε αργία, λες και δεν υπάρχει ένας άλλος άνθρωπος. Λες και δεν μπορεί να πάει μπροστά ο Μαντζώρος, ο Μανανάς, η Λαϊνη, ο Ταγκαλής και τόσα άλλα καλά στελέχη που έχει η ΝΔ», σχολιάζει κομματικός παράγοντας.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λες και δεν υπάρχει ένας άλλος άνθρωπος. Λες και δεν μπορεί να πάει μπροστά ο Μαντζώρος, ο Μανανάς, η Λαϊνη, ο Ταγκαλής και τόσα άλλα καλά στελέχη που έχει η ΝΔ», σχολιάζει κομματικός παράγοντας.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Νικο,οποιον και να θελουν τα μικροσυμφεροντα,ο λαος ηταν και θα ειναι μαζι σου!

Ανώνυμος είπε...

φουσεκη μπροχωρα σε ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.ΟΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά να μη φοβηθώ τον Σκινιά τον Ντρόλαπα και την Μπένυ ΧΑ ΧΑ ΧΑ