Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ κου Παν. Ταγκαλή στον Νικ. Δρόλαπα


κ.Ν.ΔΡΟΛΑΠΑ, ‘ΤΕΛΕΙΤΕ ΥΠΟ ΣΥΓΧΥΣΗ’

                                                                                                                           
Σε απάντηση του άρθρου του κ. Νικολάου Δρόλαπα στον ιστότοπό σας την 1 Μαρτίου 4:17 π.μ. σας γνωρίζω τα εξής:

1.           Σχετικά με τις ανασκαφικές έρευνες στην πλατεία της Παιδικής Χαράς στην Άμφισσα, η εισήγηση της Ι’ΕΠΚΑ Δελφών ήταν να αποτυπωθούν και να καταχωθούν. Το ίδιο ακριβώς είχε προταθεί σε όμοια περίπτωση ανασκαφής για ανέγερση παρακείμενης οικοδομής πριν μερικά χρόνια και το Τοπικό Συμβούλιο Αρχαιοτήτων Λαμίας είχε αποδεχθεί.  Αυτή τη φορά δεν αποδέχθηκε και προσφύγαμε, κατά Νόμο, στο Υπουργείο Πολιτισμού. Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή μας την ενέργεια αναφέρονται στην προσφυγή μας και συνοψίζονται α) στην ίση αντιμετώπιση  για ένα έργο ‘Κοινής Ωφέλειας’ β) της μοναδικής Παιδικής Χαράς της Πόλης μας που προβλέπεται να πάρει πιστοποίηση και να συνεχίσει να λειτουργεί και μετά την 01.01.2015 (υπάρχει σχετική Νομοθεσία για κλείσιμο των παιδικών χαρών, όσων δεν εκσυγχρονισθούν και δεν προσαρμοσθούν), χρηματοδοτούμενο από  κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης γ) η συνέχιση των εκσκαφών θα οδηγήσει σε κλείσιμο Δημοτικών οδών σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πόλης.

     Λυπάμαι που προεξοφλείτε την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ.) του Υπουργείου Πολιτισμού , για τη δημιουργία εντυπώσεων και σας ενημερώνω ότι έχει ήδη συνεδριάσει και αποφασίσει την αποδοχή της προσφυγής μας!!

 
2.           Σχετικά με την περίεργη διασύνδεση-αναφορά σας στο κτίριο ιδιώτη που είναι μισθωμένο από την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, σε ότι με αφορά, σας γνωρίζω ότι και έχει επιβλέψει η  Ι’ ΕΠΚΑ τις εργασίες και έχει υλοποιηθεί ως είχε στην οικοδομική άδεια, δηλαδή και με το δεύτερο υπόγειο!!

Είναι λυπηρό για μια ακόμη φορά να προσπαθείτε να παραπλανήσετε την κοινή γνώμη, να πλήξετε το άτομό μου και την πορεία μου ως μηχανικός και ως αντιδήμαρχος, δείχνοντας κακία, ίσως επειδή  είχε απορριφθεί ως ακατάλληλο το δικό σας κτίριο-ξενοδοχείο για να στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας.

 
Παναγιώτης Ταγκαλής

Πολιτικός Μηχανικός

Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας

       

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

milai o neos dimarxos

Ανώνυμος είπε...

... ίσως επειδή είχε απορριφθεί ως ακατάλληλο το δικό σας κτίριο-ξενοδοχείο για να στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας.

BINGOOOOOOO!

Ανώνυμος είπε...

Εαν ισχύουν τα όσα αναφέρει ο κ. Ταγκαλής, οτι δηλαδή το κτίριο του ιδιώτη που είναι μισθωμένο για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας έχει κατασκευασθεί όπως προβλέπεται απο την οικοδομική άδεια με δύο υπόγεια, οφείλετε σύμφωνα με τη δεοντολογία κύριε Δρόλαπα να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

καποιοι στο..παρασκηνιο ψωνισαν απο σβερκο, στην αμφισσα και στην ιτια..

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα ζητήσει συγνώμη θα το δούμε σε λίγο....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΧΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΛΑΠΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.