Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΕΞΩ Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΜΕΣΑ Ο ΠΑΠΑΛΑΪΟΣ;;;


Δημοτικές εκλογές έρχονται και όλα είναι στο κόκκινο! Η ένταση, η αγωνία, οι συκοφαντίες ακόμα και τα λάθη. Οι μόνοι κερδισμένοι, μάλλον, είναι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, διότι οι υποψήφιοι και οι συνεργάτες τους κοκκινίζουν λογαριασμούς και κάρτες!
Ας επιστέψουμε όμως στα λάθη. Σύμφωνα με το site www.eklogika.gr υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Δελφών αναφέρει τον πρώην Δήμαρχο Ιτέας κον Αριστείδη Παπαλάϊο και απουσιάζει το όνομα του κου Παναγιώτη Ταγκαλή! Όλα τα ονόματα των μέχρι σήμερα υποψηφίων αναφέρονται κανονικά! Σίγουρα πρόκειται για λάθος εκτός και αν έχουμε εκπλήξεις που μάλλον απίθανο είναι ή και σκοτεινό!
Δείτε τι αναφέρει το eklogika.gr

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Δήμου Δελφών

* Αντιγραφή μέρους της λίστας υποψηφίων του eklogika.gr
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο eklogika.gr & σύνδεσμο (link)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Υποψήφιος Δήμαρχος
Επίσημη στήριξη
Σχόλια
Δρακάκης Γιώργος
Μέγκος Τάκης
Ιωσηφίδης Γιώργος
ΚΚΕ
Παπαλαίος Αριστείδης
Πρ. Δήμαρχος Ιτέας
Παναγιωτόπουλος Θανάσης
Πρόεδρος ΔΣ
Σ.Σ: Τα κόμματα ανακοινώνουν επισήμως ποιους συνδυασμούς στηρίζουν (ακόμη και εάν οι συνδυασμοί αρνούνται στήριξη). Η στήριξη, δεν σημαίνει κομματικό ψηφοδέλτιο. 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: ΕΔΩ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια λάθη, που μπορεί να είναι και σκόπιμα απο τους σκοτεινούς διαδρόμους της διαπλοκής για να μετρήσουν τα αμελέτητα των δημοσκοπήσεων που τελευταία κάνουν και οι κότες που μοιάζουν με παπαγαλάκια, μόνο η νοσηρή φαντασία όσων δεν έχουν πλέον τύχη στη πολιτική τα σκαρφίζονται...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ