Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ
Άμφισσα, 7 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες, η πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας με καλεσμένο τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Λεωνίδα Γρηγοράκο, βουλευτή Λακωνίας.
            Τόσο ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ο κος Λεωνίδας Καραμπάρμπας, όσο και ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισαν ότι στην πορεία για τις Ευρωεκλογές και για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές τέτοιου είδους πολιτικές συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές καθώς είναι ώρα ευθύνης για όλους. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν τα παρακάτω:
            «Όλοι έχουμε συνεισφέρει, έχουμε δώσει πολλά αλλά και έχουμε πάρει από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
            Ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. που του έλαχε την ώρα της κρίσης να είναι στην κυβέρνηση και να πρέπει να πάρει σκληρές, δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις για την πορεία της Χώρας.
Αποφάσεις που πολεμήθηκαν αλλά τελικά τη συνταγή υιοθέτησε και η Ν.Δ. και η ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά όπως φαίνεται θα υιοθετήσουν και οι άλλοι όψιμοι επαναστάτες.
            Θέλουμε να καλέσουμε όλα τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί όλοι έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία, να δώσουμε αποστομωτικές απαντήσεις σε απαξιωτικές εκφράσεις που ακούγονται από τους δήθεν υπερασπιστές της Αυτοδιοίκησης και να συγκροτηθούν ψηφοδέλτια νίκης, γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το κόμμα που έκανε τομές και μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, όταν ΟΛΟΙ οι άλλοι τις καταψήφιζαν.
            Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε μάθει να πολιτευόμαστε μόνο στα εύκολα, όταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. χτυπούσε σαραντάρια, αλλά είμαστε μαχητές και στα δύσκολα.
            Οι μόνες χαμένες μάχες είναι αυτές που δεν δίνονται.»

      ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

4 σχόλια:

πρωην συντροφος είπε...

Ετσι ειναι οπως τα λες συντροφε.αποφασεις που πολεμηθηκαν απο τον κοσμο του πασοκ και τελικα υοθετηθηκαν απο τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ.σιγουρα υπονοεις υπογραφη μνημονιων,ξεπουλημα της χωρας,υποδουλωση στους ξενους τοκογλυφους,εξαθλιωση του Ελληνικου λαου,απολυσεις,φτωχεια,ανεργια,αυτοκτονιες,διαλυση υγειας παιδειας,ξεσπιτωμα οικογενειων,κατασχεσεις απο τραπεζες και εφοριες και ποσες αλλες τοσο καλες αποφασεις.σιγουρα οπως λες θα βρεθουνε και αλλοι οψιμοι επαναστατες σαν και σας τη ΝΔ και τη ΔΗΜΑΡ,δεν αμφιβαλουμε καθολου.τα αφεντικα σας οι διεθνεις τραπεζιτες και κερδοσκοποικαι οι ντοπιοι νταβαντηδες τους εχουν ηδη ετοιμους για να υλοποιησουν τα σχεδια τους,δηλαδη τον αφανισμο του ελληνισμου.

Ανώνυμος είπε...

εισαστε για κλαματα...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΩΡΙΔΑΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΤΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 10ετια 80 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ? ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ? ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ? ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ? ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ ? ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ? ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ? ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ? ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο.? Κ.Λ.Π. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΤΕ ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ , ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!! ΦΤΑΝΕΙ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ !!!!!!