Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΙΤΕΑ… Η Πλαζ των Φοινίκων πριν από δεκαετίες –Σπάνια φώτο



Για άλλη μία φορά  η κοινότητα Συλλεκτικά στο facebook ανέβασε σπάνια φωτογραφία από την Ιτέα. Αυτή τη φορά μία φώτο που δείχνει την πλαζ των φοινίκων, μάλλον στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του ΄60. Είναι τραβηγμένη καλοκαίρι αν κρίνουμε από την ενδυμασία των ανθρώπων, το κρουαζιερόπλοιο που διακρίνεται στο μώλο και τα βουνά στο βάθος χωρίς χιόνια.
Βλέποντας τέτοιες εικόνες θυμόμαστε ή και μαθαίνουμε πως ήταν η Ιτέα και τη συγκρίνουμε με το σήμερα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φωτογραφία είναι από το τέλος της δεκαετίας του 60,μπορεί και τής δεκαετίας του 70 μετά απο την εγληματική ανάπλαση που έκαναν εξαφανίζοντας την μοναδική λεπτή άμμο και ρίχνοντγας αυτές τις παλιόπετρες καταστρέφοντας και την πλάζ και τον πυθμένα στα ρηχά

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΟΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ Η ΛΕΠΤΗ ΑΜΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ??? ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ??? ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!! ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ? ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ??? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παραλία των φοινίκων;;;

Άντε πλαζ Maiami, καβουράκιας, αλλά όχι και φοινίκων ρε παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

αν ειχατε μεγαλωσει σε αυτην την παραλια δεν θα λεγατε αυτες τις αρλουμπες