Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΜΦΙΣΣΑ... Απόπειρα κλοπής από αντλιοστάσιο. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

Συνελήφθησαν, σήμερα (13-03-2014) πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, δύο (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής χαλκού από αντλιοστάσιο και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Επιπλέον ο 27χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, διότι όπως διαπιστώθηκε στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην χώρα μας.
Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί εισήλθαν σε οικόπεδο όπου στεγάζεται το ανωτέρω αντλιοστάσιο και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ποσότητα χαλκού από το εσωτερικό του μοτέρ της αντλίας, πλην όμως εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένας κόφτης μετάλλων και τέσσερα (4) κατσαβίδια.
Ένα σκεπάρνι και ένα καλέμι.
Ένας «κάβουρας» και πέντε (5) «γαλλικά» κλειδιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας.

amfissafece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: