Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Υποψήφιοι φόρεσαν το κοστούμι του “Ανεξάρτητου”! Θα τους ψηφίσουμε; - Άρθρο αναγνώστη και VIDEO

Σε δύο μήνες ψηφίζουμε για διοικήσεις στους δήμους και τις περιφέρειες αλλά και εκπροσώπους μας στο ευρωκοινοβούλιο.

«Κάποιοι» που διεκδικούν το χρίσμα της εξουσίας στις περιφέρειες στους δήμους της χώρας αλλά και στην ευρωβουλή πουλάνε το παραμύθι του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ . Ποιοί είναι αυτοί?? .. μα οι κολαούζοι του συστήματος διαχρονικά και κατ εξακολούθηση. ΟΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΑΜΝΟΥ… ΟΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Η «Βάση», το «υπόβαθρο» του επάρατου και καταστροφικού συστήματος που κατέφαγε την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι η «ασήμαντη» εξουσία των μικρών κυβερνητών , των τοπικών αρχόντων που με την δόλια κάλυψη του «καθημερινού», του «συντοπίτη» ,του «γνωστού», του «έλα μωρέ φίλε» παρήγαγαν την ανοχή μας και συνετέλεσαν καθοριστικά στο να εκκολαφτεί και ανδρωθεί το Φίδι της λαμογιάς .

Πολλοί από αυτούς που εκπροσωπούν αυτή την «ΒΑΣΗ» ενδεδυμένοι σήμερα το κοστούμι του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ θα προσπαθήσουν κατά την γνωστή τακτική, να παραμυθιάσουν την δεξαμενή των ψήφων μιλώντας γενικά για «κρίση» «δυσκολία στην ζωή μας» «ανεργία» «στέρηση» και άλλες απροσδιόριστες αναφορές χωρίς να αγγίζουν ΣΚΟΠΙΜΑ την αιτία της εξαθλίωσης της χώρας και των πολιτών. Δεν τολμούν να πουν λέξη γιατί ήταν οι ίδιοι που συμμετείχαν στο διαχρονικό πάρτυ των δύο εναλλασσόμενων κομμάτων τόσο στην κεντρική αλλά και στις περιφερειακές εξουσίες. Δεν μιλάνε για μνημόνια, για τρόικα και για τη λαμογιά των πολιτικών αλλά και όσων αυτοί κάλυπταν και προωθούσαν (προφανώς και τους ίδιους). Δεν λένε λέξη για το σύστημα πατρωνίας που έχει στραγγαλίσει τα πάντα.

Δεν έχουν αντιληφθεί? ή συνειδητά συμμετέχουν στο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας που εξυφαίνονταν εδώ και δεκαετίες? Επιχειρούν με παραρολογίες και εκθέσεις ιδεών σε αγαστή πανομοιότυπη συμπεριφορά παραγοντίσκοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να εμφανίσουν τους εαυτούς τους ως λύση στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας ενώ οι ίδιοι αποτελούν μέρος του προβλήματος. Προσπαθούν να μας τρελάνουν με "μεγαλόπνοα" και ταυτόχρονα έωλα ανεφάρμοστα σχέδια και ατομικά ταξίματα που σκοπό έχουν να ξεχάσουμε (αν είναι δυνατόν) το θεμελιώδες ρεζιλίκι και κατάντια μας για την οποία ευθύνονται διαχρονικά αυτοί οι ίδιοι.

Και βέβαια ως επωδός οι «κωλοτούμπες» του πολιτικού τους λόγου αλλά και του πολιτικού τους προσδιορισμού που γίνονται είναι ενταγμένες στην γενική προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες να συσκοτίσουν και να ξεφύγουν από το πολιτικό ζήτημα που κακουργηματικά και με αυθάδεια μας διέλυσε σαν κοινωνία .

Δείτε το βίντεο για να μην ξεχαστεί ποτέ το στίγμα της φρενοβλαβούς κυβερνητικής κακουργίας. Ποιοί είναι οι χείριστοι και το κυβερνητικό ΟΝΕΙΔΟΣ, ο σαδιστικός ηδονισμός των «εκτελεστών συμβολαίων θανάτου», η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ της Πολιτικής και κάθε Ηθικής και Ανθρώπινης αξίας, να μην ξεχαστεί ποτέ ο ψυχοπαθής ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων συνεργατών κεντρικής και περιφερειακής εξουσίας των επικυρίαρχων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ψηφίζουμε Λιάνα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ: ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

.......και τελικά που ΤΣΑΡΑΣ!!!!Που θα πάει ο Τσάρας!Και αυτός ως γνωστό δεν ανήκε σε κανένα κόμμα και σε καμία εταιρεία!Ανεξάρτητος όπως οι περισσότεροι των πολιτών στο προσκήνιο.... άντε καιμε τη νίκη. Το καλάμι περιμένει στη γωνία τους καβαλάρηδες!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ Ωραίο άρθρο και πολύ καλό το βίντεο ιδιαίτερα από την μέση και μετά όπου φαίνεται πως το πρόβλημα Ζητά Ικανό Διαπραγματευτή-ες.Τους Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε.Οι Δημοτικές εκλογές θα είναι πρόκριμα γιά πολλούς Μελλοντικούς Πολιτικούς.Ψηφίστε τους λοιπόν σύμφωνα με τι πιστεύεται ότι μπορούν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και συνεπαγωγικά θα ωφεληθείτε και εσείς.Διαφορετικά αν το μόνο που διαθέτει ο υποψήφιός σας είναι... "μπάρμπα στην Κορώνη"(Χοντρό "βύσμα"στην Κεντρική Εξουσία για τους Νεώτερους) να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο "πλεονέκτημα που κρυφουποσχόταν" αντάλάγματα στους ψηφοφόρους μας έφτασε μέχρις εδώ και αν δεν αλλάξουμε πολιτική συμπεριφορά ώς συμ-πολίτες θα είμαστε άξιοι της εξαφάνισης του Ελληνισμού.Ψηφίστε αυτούς που τα γεννητικά τους όργανα που βλέπετε να σας επιδεικνύουν είναι Δικά τους και ΟΧΙ των Επιβητόρων που βρίσκονται πίσω τους. Καλή Φώτιση σε όλους μας....