Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει 3 μεγάλα μυστικά, 2 τεράστιους φόβους και... 1 ανέκδοτο!



Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει 3 μεγάλα μυστικά, 2 τεράστιους φόβους και... 1 ανέκδοτο!
(με αφορμή ένα "δημοσίευμα" σε ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας)
Αποκάλυψη πρώτη: Παρόλο που φαίνεται ότι τελικά η Δωρίδα είναι τόσο μεγάλος τόπος ώστε να μην γνωριζόμαστε, ο ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας έχει γνωστοποιήσει (ιδίως στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ) και το email`του και τηλέφωνα των εκλεγμένων εκπροσώπων του. Άρα, εάν υποθέσουμε ότι κάποια ΜΜΕ πραγματοποιούν ρεπορτάζ (και όχι... παραγγελιές), δύνανται να ρωτήσουν και την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι, για να τηρούνται κάπως και τα προσχήματα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Αποκάλυψη δεύτερη: Μην πέσετε από τα σύννεφα, αλλά το ρητό "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ" δεν το λέει ο κόσμος στα σοβαρά, το λέει για να κοροϊδέψει κάποιον. Δηλαδή έρχονται στιγμές στη ζωή που πρέπει να διαλέξεις στρατόπεδο. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να τα έχεις καλά και με τα κόμματα του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατέστρεψαν και ξεπούλησαν την πατρίδα μας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κ.λπ), και με τις δυνάμεις που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και να ανοίξουν προοπτική ανόρθωσης της Ελλάδας και σωτηρίας του λαού μας.

Αποκάλυψη τρίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη παντρεμένος - με τους πόθους του λαού μας για Αξιοπρέπεια, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και με την ανάγκη του για Προκοπή. Και δεν θα γίνει δίγαμος για χάρη κανενός. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Ελλάδας και της Δωρίδας, πρόσφερε απλόχερα τη συνεργασία του σε οποιονδήποτε ήθελε να υπηρετήσει ένα κοινά συμφωνημένο σχέδιο με ΛΥΣΕΙΣ για τη Δωρίδα κι όχι με συνέχιση της υποταγής στις καταστροφικές πολιτικές των πρασινομπλέ οπαδών της κυρίας Μέρκελ. Αντ' αυτού, του ζητήθηκε να είναι και κερατάς και δαρμένος, "συνέταιρος" σε ένα σχέδιο μιας... τοπικής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (πήξαμε, βλέπετε, και στις μεταγραφές "αντιπάλων"!) που μετά τις εκλογές θα συνεχίσει να είναι "σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε".

Φόβος πρώτος: Τι θα απογίνουμε, τώρα που οι... δημοσκοπήσεις βγάζουν, λέει, ΠΑΣΟΚ και στο Δήμο, και στην Περιφέρεια, και στην Ευρωβουλή; Και μάλιστα αυτή η κοσμογονία θα συμβεί, λέει το... ρεπορτάζ, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους παντρεύτηκε! Τέτοιο δράμα! (Συγγνώμη, είμαστε και άμαθοι και μπερδευτήκαμε με τόσο κόσμο - ποιος ήταν τελικά ο γαμπρός;) (Ξανά συγγνώμη: για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάμε; του Γερμανού Μπένι ή του Αμερικανού Γιωργάκη;) (Και πάλι συγγνώμη: Θα μας υποχρεώνατε να πείτε σ' αυτούς που κάνουν επαφές μαζί σας για λογαριασμό μας να περάσουν κι από το ΣΥΡΙΖΑ, να τους γνωρίσουμε κι εμείς)

Φόβος δεύτερος: Τι θα κάνουμε τη δεύτερη Κυριακή; Αν διαλέξουμε το Λαμπρό Φως του πασοκικού ήλιου, μήπως καούμε χωρίς έστω ένα αντηλιακό ως αντάλλαγμα κάτω από το τραπέζι; Κι αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και σβήσει το Λαμπρό Φως, μετά τι γίνεται; Υπάρχει ζωή χωρίς ΠΑΣΟΚ;

Ένα ανέκδοτο που θυμηθήκαμε διαβάζοντας το "ρεπορτάζ": Ο Καλλικράτης είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη Δωρίδα τα τελευταία χρόνια. Ο Θεός να μας κόβει μέρες και να χαρίζει χρόνια σε όλους όσοι επινόησαν, υποστήριξαν, ψήφισαν και εφάρμοσαν τον Καλλικράτη!

Και για να σοβαρευτούμε: Η υπομονή μας τελείωσε! Στη Δωρίδα και σε όλη την Ελλάδα, στις 18 και 25 Μάη, ψηφίζουμε για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας. Ψηφίζουμε για τη Δωρίδα, για την Ελλάδα, για μια άλλη Ευρώπη:
- Στο Δήμο, ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Αρτινόπουλο.
- Στην Περιφέρεια, Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Βαγγέλη Αποστόλου.
- Στις Ευρωεκλογές, ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής της Αριστεράς σε όλη την Ευρώπη.
 
Δωρίδα, 16/4/2014
Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ "Ζ Η Τ Ω ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !!!!!!!