Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ… Σε ποιούς αναφέρεται ο κος Χαλιωρής;


Νέο μήνυμα από τον κ. Κωνσταντίνο Χαλιωρή μέσω των social media με άγνωστους αποδέκτες!
Βρισκόμαστε κάτι λιγότερο, από έναν μήνα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ και Β΄ βαθμού, χωρίς ακόμη οι συνδυασμοί να έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόγραμμα, θέσεις ακόμα και προτάσεις. Ο τόπος χρειάζεται σχέδιο, με συγκεκριμένες πολιτικές αλλά και κοστολογημένες προτάσεις. Προτάσεις αρχικά για την αντιμετώπιση μικρών, καθημερινών και πρακτικών προβλημάτων και στην συνέχεια την αντιμετώπιση άμεση ή έμμεση καίριων προβλημάτων όπως η ανεργία, η ανάπτυξη. Αναλώνονται σε ονοματολογία ξεχνώντας πως αυτό που έχει πρωτίστως σημασία είναι οι πολιτικές, οι θέσεις των υποψηφίων και κατ` επέκταση των συνδυασμών. Ο κόσμος έχει ανάγκη από λύσεις πέρα από χρώματα και πρόσωπα. Επιτέλους οι επικεφαλής των εκάστοτε συνδυασμών θα πρέπει να αντιληφθούν, ότι κουράζουν τον κόσμο με αυτή την παραφιλολογία αλλά και ονοματολογία κάτι που θα αποβεί εις βάρος όχι της εκλογιμότητας τους, αλλά εις βάρος της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας. Ήδη ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας απαξιώνει την εκλογική διαδικασία και θα φανεί δυστυχώς με την αποχή… αναφέρει μέσω των social media ένα από τα πλέον δυναμικά στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης με καταγωγή από το Νομό Φωκίδας. Άραγε, ποιοι είναι οι αποδέκτες του;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΣΕ; ΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΞΕΒΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ; ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα μας είναι ότι επιτέλους κάποιος μίλησε για θέσεις και προγράμματα σε αυτόν τον τόπο;
και τι είπε; Το αυτονόητο νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους....τι είναι αυτό που όταν δούμε έναν νέο να ασχολείται με τα θέματα του τόπου του, να πέσουμε αμέσως να το φάμε! Υποτίθεται ότι θέλουμε νέος ανθρώπους να ενεργοποιηθούν και να δραστηριοποιηθούν με τον τόπο μας, έναν "γερασμένο¨ τόπο....Μάλιστα το παλικάρι απ ότι έμαθα, τις ημέρες του Πάσχα ήταν στην Φωκίδα και δεν έμεινε κλεισμένος στο σπίτι του, αλλά για μία ακόμη φορά την αλώνισε ...Χαλάει τη μαγιά εεεε???? Όσο για τον λόγο του....αν θεωρούμε ότι αν κάποιος έχει σωστό και μεστό λόγο, είναι μόνο από το Κολωνάκι....εεεε τότε υποτιμάμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η κρίση δε μας έβαλε μυαλό.Μίλησε κάποιος και είπε πως ένα μήνα πριν τις εκλογές ασχολούμαστε με πρόσωπα και ονόματα και όχι με προτάσεις και πολιτικές.Και εμείς αντιδρούμε σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να τα μας. Και παλι ασχολουμαστε μαζι του. Τα καταφερε.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωτος σχολιαστής πρεπει να γνωρίζει καλά από Κολωνάκι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να κρίνουμε και τελικά να ψηφίζουμε με βάση τα προγράμματα,μένουμε κολλημένοι σε πρόσωπα και ρουσφέτια.Πάντα έτσι,τώρα θα αλλάξουμε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αν δε πας σε κηδείες,γάμους,μνημόσυνα και πανηγύρια τι να το κάνουμε το πρόγραμμα?

Ανώνυμος είπε...

File twra exoyme arxisei na se mathainoyme, synexise etsi gia na se mathoyme ligo kalytera kai poy ksereis mporei na se theloyme gia thn synexeia!