Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΦΟΥΣΕΚΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ


ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για τη Δημοκρατία μας!
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για τη Δημοκρατία μας....!!!!!
ΟΝΕΙΔΟΣ για τους πολιτικούς που ασελγούν στη συνείδηση της Κοινωνίας , την οποία φροντίζουν καθημερινά να την απονευρώσουν…..
Κατ΄ αρχάς, όταν ένα ανώτερο δικαστήριο ( Εφετείο) παραπέμπει με Αμετάκλητο Βούλευμα έναν Δήμαρχο, σημαίνει ότι υπάρχουν οι αποχρώσες ενδείξεις περί της τελέσεως των κακουργηματικών πράξεων.......
Όπως είναι ήδη γνωστό, το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας με το υπ΄ αριθ. 6/18-2-2014 Αμετάκλητο Βούλευμα παραπέμπει σε δίκη τον Δήμαρχο Δελφών κ. Νικόλαο Φουσέκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας.
Στη περίπτωση αυτή η αρμόδια αρχή, εν προκειμένω η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας και η ίδια η Γενική Γραμματέας κ. ΠόπηΓερακούδη, αφότου παρέλαβε το ως άνω Βούλευμα , προ μηνός περίπου, από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, ώ φ ε ι λ ε απαρεγκλίτως και αμέσως, να θέσει σε αργία τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Φουσέκη, όπως ο Καλλικρατικός νόμος επιτάσσει.
Αντί όμως να προβεί στις οφειλόμενες αυτές ενέργειες,προήλθε σε άλλες μη προβλεπόμενες από το νόμο , προκειμένου να καθυστερήσει τη καθαίρεση του κ. Φουσέκη, ικανοποιώντας την ενιαία τοπική πολιτική ολιγαρχία της αλληλοϋποστήριξης , της διανομής και της εναλλαγής στην εξουσία.
Προφανώς, με τις καθυστερήσεις αυτές ανέμεναν την επαίσχυντη…..ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ των Κουκουλοπουλαίων που κυβερνάνε τον δύσμοιρο αυτό τόπο με ΜΗΔΕΝ τοις εκατό - για να είναι ο Αντώνης μας Πρωθυπουργός - για να απαλλάξει το....απαύγασμα των ανά τη Χώρα υπόδικων Δημάρχων από την καθαίρεση, για να συνεχίσουν το ¨θεάρεστο¨ έργο τους και να διδάξουν με το παράδειγμά τους όσους έχουν τη τάση τις.....επιδεξιότητες αυτές να τις μαθαίνουν γρήγορα........
ΤΩΡΑ, ο κ. Φουσέκης ,χωρίς το φόβο της καθαίρεσης, πρέπει να ακυρώσει τους δύο ψευτοσυνδυασμούς που είχε στήσει και να πάρει τη….γενναία απόφαση να είναι αυτός ο ίδιος υποψήφιος, για τους εξής δύο λόγους :
ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ:
Για να αποδειχθεί,το πανθομολογούμενο, ότι και οι δύο συνδυασμοί , του κ. Ταγκαλή και του κ. Παναγιωτόπουλου, ήταν προσωπικής του έμπνευσης και μεθόδευσης, ώστε να καταλάβει καλύτερα η κοινωνία μας τι είδους πολιτικά παιχνίδια παίζουν στις πλάτες της, για να γίνει καλύτερα αντιληπτό με ποιους έχει να κάνει…. και
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ:
Για να….¨ τα ακούσει για τα καλά¨ ο ίδιος και πριν την ετυμηγορία του Δικαστηρίου να τον κρίνει ο Λαός με τη ψήφο του για ΟΛΑ όσα έχει κάνει σε βάρος της περιοχής μας και για τη κατάντια του Δήμου για την οποία αυτός ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
Οι επί κεφαλής των δύο υποτακτικών συνδυασμών του έρχονται σε δεύτερη μοίρα, ως συνένοχοι και συμπράξαντες, με κύριο….ελαφρυντικό το πάθος τους για…. λίγη….εξουσία…..
Νίκος Δρόλαπας
 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Αληθευει οτι θα παρει δεξι του χερι τον Χερολουκα ?????

Ανώνυμος είπε...

Τελικά σε αυτό το μπλοκ πάντα δημοσιεύονται απόψεις που δεν βωμολοχουν ,που δεν υποτιμούν και δεν υποβιβάζουν άτομα και μετα απο έγκριση του ιδιοκτήτη της σελίδας.Εχει υποβιβασθεί εντελώς η νοημοσύνη του κόσμου που ασχολείται με το διαδίκτυο.Ο Νίκος Δρολαπας ειναι ντόπιος έχει μεγάλο παρελθόν και ολοι στον τόπο αυτό ξέρουμε για ποιον λόγο κόπτεται.