Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ. ΔΕΛΦΩΝ… Αντιδράσεις για τα εκτός ημερησίας της κας Λαΐνη



Έντονες διαμαρτυρίες και αγανάκτηση προκάλεσε η κίνηση της Αντιδημάρχου κ. Γιώτας Λαΐνη, να θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών της Παρασκευής πάνω από δέκα θέματα εκτός ημερησίας διατάξεως, τα οποία αφορούσαν εκδηλώσεις για τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας, προγραμματισμένες για τους μήνες Μάιο – Ιούλιο.
Αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι τόσο της μειοψηφίας αλλά και της πλειοψηφίας, εξέφρασαν ανοιχτά την δυσαρέσκεια τους, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Καραχάλιου, κ. Αραπόπουλος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από τη συνεδρίαση, λόγω των πολλών θεμάτων που τέθηκαν εκτός της ατζέντας του Συμβουλίου.
Μάλιστα σε κάποιο σημείο, και αφού είχε ήδη περάσει σχεδόν μία ώρα που η κα Λαΐνη απασχολούσε το Συμβούλιο με τα συγκεκριμένα θέματα, παρενέβη ο Αντιδήμαρχος κ. Στάθης Μαντζώρος, ο οποίος επεσήμανε πως δεν πρόκειται για επείγοντα ζητήματα και ότι μπορούν να έρθουν προς ψήφιση σε κάποιο από τα επόμενα συμβούλια.
Παράλληλα και η Αντιδήμαρχος κα Λέλα Μπα- κολουκά, σε θέμα που αφορούσε εκδήλωση του ΚΑΠΗ Ιτέας, ζήτησε το λόγο από τον Πρόεδρο, τονίζοντας πως αν και είναι η καθ’ ύλην αρμόδια, ουδέποτε ενημερώθηκε από την κ. Λαΐνη. «Δεν αντιλαμβάνομαι τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα. Τα ΚΑΠΗ είναι στην αρμοδιότητά μου. Δεν μπορεί ο κάθε ένας αντιδήμαρχος να εισηγείται για τα ΚΑΠΗ. Πρέπει τα όποια ζητήματα να εξεταστούν πρώτα από εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά, η κα Μπακολουκά.
Να σημειώσουμε πάντως ότι το θέμα για την εκδήλωση του ΚΑΠΗ Ιτέας, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, διχάζοντας την πλειοψηφία. Τόσο η Αντιδήμαρχος κ. Μάρω Γουργουρή, όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Ασημακόπουλος και Δημήτρης Κουτονιάς, επεσήμαναν ότι πρέπει να δει συνολικά το θέμα των εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ όλων των Δημοτικών Ενοτήτων η αρμόδια Αντιδήμαρχος ώστε να μην σημειωθούν διαμαρτυρίες…
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ
ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ? ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΣΑΣ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ! ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΕ ΑΣΤΡΑΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ, ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 50 μ.Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΕΤΡΑΦΩΤΕΣ , ΕΔΩ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ Λ. ΗΡΩΩΝ {εξω απο το σπιτι της} ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΙΣΟΔΟ - ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!! ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ !!! ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ! Α! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ 4-5 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ??? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ???????

Ανώνυμος είπε...

οι ψηφοι μας ειναι η μασα τους!!!!!γι`αυτο μας ξεβρωμιζουνε προεκλογικα χαχαχα,και μολις βγουν ...θα θα θα θα και μας γραφουνε στα....καλο πασχα να εχουμε και σ`αλλα με υγεια φιλουδια