Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σε Γιώργο Παπανδρέου της ΝΔ εξελίσσεται ο κ. Κώστας Μπακογιάννης. – “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”

«Λεφτά υπάρχουν», λέει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Κώστας Μπακογιάννης και υπόσχεται να πάει στις Βρυξέλλες να τα φέρει. Διότι βεβαίως μόλις ο Ζοζέ (Μανουέλ Μπαρόζο) ενημερώθηκε ότι κατεβαίνει ο γιος της Ντόρας και εγγονός του Μητσοτάκη, έσπευσε να του ετοιμάσει το τσεκ για τον βοηθήσει να μη φανεί ανακόλουθος. Αν και για τον εν λόγω υποψήφιο δεν θα είναι η πρώτη φορά. Έχει πάρει το κολάι στις ανακολουθίες.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν, μας λέει ότι υπάρχουν λεφτά και όλοι μέχρι σήμερα είμαστε μ…..ς που δεν πήγαμε να τα πάρουμε. Το ενδεχόμενο πάντως να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι λέει μπούρδες, μάλλον δεν του περνάει από το μυαλό.
Άραγε, ο κ. Μπακογιάννης και η αξιότιμη οικογένειά του, έχουν αναρωτηθεί, μήπως είναι προτιμότερο να χάσει την περιφέρεια. Γιατί, αν την κερδίσει, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και αντί η Στερεά να γίνει σταθμός στην πολιτική του ανέλιξη, είναι πιθανόν να γίνει το τέρμα.
Εντάξει, είπαμε ότι το παιδί είναι μικρό και θα κάνει λάθη, αλλά ολόκληρη Στερεά, δεν φταίει τίποτε να γίνει πειραματόζωο. Στο κάτω – κάτω της γραφής δεν είμαστε παιδικός σταθμός για πολιτικούς γόνους.
Πάντως, το παιδί μοιάζει περισσότερο στο ΓΑΠ, από ότι στο παππού και στη μάνα του και έχουμε σαφή δείγματα ότι βαδίζει στα χνάρια του. Γίνεται ο κ. «λεφτά υπάρχουν Ν2».
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σιγα σιγα αποκαλυπτετε το παρασκηνιο του μπακογιαννη.επειδη εχουμε πολλες εμπειριες με πιο διδακτικη του παπαντρεου οποιος ψηφισει τον μπακογιαννη και τι σκυλολοι του θα ειναι αξιολυπητος και ασυγχωρητος.δεν θα εχετε αλλοθι για την επιλογη σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ?
ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

οπως πετυχε στην ευρυτανια θα πετυχει και στη φωκιδα σιγουρα,μην αλλαξετε πλευρο συνεχιστε ετσι και τα ξαναλεμε

Ανώνυμος είπε...

Ετσι όλοι μαζί πάμε παιδιά....!!!!
Ολοι την ψήφο σας για να δικαιωθεί ο νεποτισμός και η οικογενειοκρατία.
Παίρνουμε έναν επώνυμο μεν, άχρωμο και άγευστο δε, τον βαφτίζουμε επιτυχημένο και τον κάνουμε δήμαρχο πρίν , τώρα περιφερειάρχη, μετά βουλευτή και υπουργό,σε λίγα χρόνια πρωθυπουργό μόνο και μόνο γιατί αυτός έχει απο πίσω του έναν παγιωμένο μηχανισμό προώθησης και το χρήμα που απαιτείται και όσοι ψηφίζουν δεν έχουν ούτε μνήμη, ούτε πολιτική κρίση ούτε διάθεση να απελευθερωθούν απο το σάπιο σύστημα που κατά τα άλλα βρίζουν και καταριούνται για το πως κατάντησε εμάς και την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ?????? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ , ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τον βαφτισαν πετυχημένο,όπως τον Σημιτη αντιστασιακό πού έβαζε βόμβες στη χούντα.πού αν άκουγε πριτσ,θα λυποθυμούσε.α ρε λαέ ακατέργαστε σού αρέσουν τα παραμύθια.

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς πέτυχε στο Καρπενήσι;

Επειδή από τότε που ανακοίνωσε ότι θα κατέβει Περιφερειάρχης γράφουνε παντού ότι ήταν πολύ επιτυχημένος στο Καρπενήσι. Αλλά ξεχνάνε να γράψουνε έστω το παραμικρό για τις επιτυχίες του.