Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ... Τα πρώτα ονόματα με το ψηφοδέλτιο του κου Τάκη Μέγκου

Εποχή που οι διεργασίες για την κατάρτιση και την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων για τους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο των δημοτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές του άλλου μήνα κορυφώνονται και το Amfissaface παρουσιάζει ορισμένα από τα νέα πρόσωπα που θα κατέλθουν με την παράταξη των "Πολιτών στο Προσκήνιο".
Όπως διαφαίνεται από τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας και σας μεταφέρουμε, ο συνδυασμός του κ. Π. Μέγκου εμφανίζεται ενισχυμένος σε Δημοτικές Ενότητες που στις προηγούμενες εκλογές υστερούσε, όπως σε αυτές της Άμφισσας και του Γαλαξιδίου.
 
Στην Άμφισσα, πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται η κα. Δέσπω Παπαστάθη, η γνωστή Δικηγόρος κα. Γιώτα Κασούτσα, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υργών καυσίμων κ. Παναγιώτης Σεγδίτσας κι ο εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του συλλόγου "ΕΛΙΑ" κ. Παναγιώτης Κονιάκος.
 
Στο Γαλαξίδι, όπου δείχνει να καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη δυναμική σε σχέση με το παρελθόν για την κίνηση των "Πολιτών στο Προσκήνιο", στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων προσώπων κι οι κ. Ευθύμιος Λατσούδης, Οικονομολόγος, κι ο κ. Νίκος Σταντζούρης, Απόστρατος Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος και Μέλος της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου νομού Φωκίδας.
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που πας ρε μεγκο;ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;μετα τη σημερινη ανακοινωση του δρολαπα σε πηραν ειδηση και οι δικοι σου,κανε πισω και δεξου συνεργασια διαφορετικα θα ξεπερασεις και τον παπαλαιο.απαντα δημοσια και υπευθυνα στις καταγγελιες του δρολαπα.

Ανώνυμος είπε...

και ποιος ειναι ο Δρολαπας για να απαντησει? Να μας πει ποιον συνδυασμο εκπροσωπει να του απαντησει τοτε.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Μέγκο που δεν δέχτηκες Δρακάκηδες,τα "παιδάκια" του Λέκου,και λοιπούς αστείους γηρολόγους. Θα πάνε να φτιάξουν το ψηφοδέλτιο του Παναγιωτόπουλου του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ. Θα πέσει πολύ γέλιο! Εξω ο Δρόλαπας,μεσα-εξω η "γνωστή δημοσιογράφος"(μη @έσω),μέσα η Λιάνα,μέσα ο Δρακάκης,έξω ο Λύτρας(ποτέ δεν ειν'αργά),έρχεται και η Λαίνη να τιμωρήσει (ποιόν?), να και "το νούμερο πέρα από το ποτάμιι". Και όλα αυτά ΓΙΑΤΙΙΙ? Για να βγάλουν όλοι μαζί ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ υποψήφιο ΤΡΙΤΟΙ και καταιδρωμένοι!
Αυτό θα πει ρεύμα! (απελπισίας)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΜΕΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΕΓΚΟΥ. ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΣ ΤΙΜΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΚΙΤΖΗΔΕΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.