Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΙΤΕΑ… Μία άσχημη είδηση που πρέπει να μας προβληματίσει!

Δυστυχώς οι άσχημες ειδήσεις είναι στο πρόγραμμα. Ετούτη όμως δείχνει αδιαφορία και προχειρότητα των τοπικών αρχών, όποιες και αν είναι αυτές.

Από προχθές στην Ιτέα καταφθάνουν Ναυτικοί Όμιλοι απ’ όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST 2014. Αθλητές με τους γονείς τους, τους συνοδούς κλπ εκτός ότι θα διαφημίσουν την Ιτέα (πλέον;;;) θα τονώσουν και την τοπική οικονομία. Δυστυχώς όμως κάποιος/οι τους έκλεψαν.
Καλά διαβάσατε. Σήμερα το πρωί οι διοργανωτές διαπίστωσαν πως έλειπαν τα ρεζερβουάρ των καυσίμων από τα φουσκωτά σκάφη συνοδείας. Είναι ντροπή και για τους κλέφτες, αλλά είναι ντροπή για την προχειρότητα των τοπικών αρχών! Και μην βιαστείτε να πάρετε θέση με ανακοινώσεις του τύπου… «δεν μας ζήτησαν φύλαξη» ή «δεν είμαστε υπεύθυνοι» κλπ κλπ. Δεν σας πιστεύει κανείς!
Αλλά υπάρχει μια δικαιολογία. Οι σημερινοί αρατοί μας φτιάχνουν ψηφοδέλτια για να εκλεγούν πάλι και ξέχασαν μερικές λεπτομέρειες για τη σωστή διοργάνωση του πρωταθλήματος! Αλλά στην απονομή θα τρέξουν, για το μικρόφωνο, να φωτογραφηθούν, όπως πάντα. Κρίμα!
Υ.Γ. Παρόμοιες κλοπές έχουν σημειωθεί και στη μαρίνα αλιευτικών σκαφών! Αρα το πρόβλημα τους ήταν γνωστό!
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία γνωρίζουν ποιός τα κάνει αυτά κάθε φορά...αλλά! Τι φταίνε οι αιρετοί? Ισως γιατί δεν ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να κάνουν αυτά για τα οποία πληρώνονται

cybersurfer είπε...

Εγκατάλειψη θυμίζει η παραλιακή ζώνη . Αυτοκίνητα χύδην , διπλά τριπλά παρακρίσματα με κίνδυνο ατυχήματος , ελλιπής φωτισμός μαρίνας και λοιπών χώρων με κίνδυνο κλοπών . Φυσικά η δικαιοδοσία φύλαξης και συντήρησης της παραλιακής ζώνης ταλανίζεται μεταξύ λιμεναρχείου και Αστυνομικού τμήματος.

Προτείνω : Να αναλάβουν την φύλαξη της παραλίας οι Ιτιώτες Ρωσοπόντιοι-επί πληρωμή βεβαίως- που είναι και οι μόνοι εξ άλλου που χαίρονται την ομορφιά του περιπάτου στο εξαίσιο τμήμα αυτό της πόλης της Ιτέας.

Ανώνυμος είπε...

Oι γνωστοι.... αγνωστοι ξεμειναν από καυσιμα φαινεται.... Τα χαλια μας.... τα μαυρα δυστυχως!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οταν επιασε το λμεναρχειο τα ατομα κυριε εσει από το πρωτο, σχολιο κανενας από τους παθοντες δεν ηθελε να κανει μήνυση..αυτα για να μαθςνεις..

Ανώνυμος είπε...

Αφου το λιμεναρχείο είναι υπεύθυνο για τη φύλαξη του λιμένα τι δουλειά έχουν οι υποψήφιοι;