Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Μπαλτάκος εμμέσως πλην σαφώς δείχνει Σαμαρά.


Μετά τον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, άλλο ένα «γέννημα-θρέμμαα» της δεξιάς σκέπτεται να δημιουργήσει καινούργιο πολιτικό σχηματισμό, κάτω απ’ την λαϊκή απαίτηση αφού αρκετοί του τηλεφωνούν και του λένε «είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά» παρακινώντας τον να δημιουργήσει κόμμα, όπως ισχυρίζεται, ενώ «έλαβε επιστολές στήριξης από πρόσωπα της εκκλησίας με ιδιαίτερο συμβολισμό για το ποίμνιο».

Αναφερόμαστε στον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκο που σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Realnews που μας λέει ότι επιθυμεί να «επανενωθεί η δεξιά Ν.Δ., ΑΝΕΛ και Χ.Α για να κυβερνά για 50 χρόνια», γιατί διαφορετικά «αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της Ν.Δ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει και τον δικό μου αποκλεισμό από μια τέτοια ΝΔ» μας λέει τότε θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να ιδρύσει ένα δικό του κόμμα με δεξιά και ακροδεξιά χαρακτηριστικά.

Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε στην υπόλοιπη παπαρολογία του Τ. Μπαλτάκου αλλά από την συνέντευξη του μας δημιουργήθηκε μια απορία και θέλαμε να την μοιραστούμε μαζί σας. Λέει συγκεκριμένα το πρώην κυβερνητικό στέλεχος: «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ηταν και άλλοι. Ο καθένας είχε τον ρόλο του»!!!

Σε ποιους νεοδημοκράτες αναφέρεται ο Τ. Μπαλτάκος που είχαν παρασκηνιακές συνομιλίες με στελέχη του ναζιστικού μορφώματος; Και το ποιο σημαντικό: Ποιος ανέθετε τους ρόλους που θα είχαν κομματικοί ή κυβερνητικοί αξιωματούχοι με το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου;

Ο Μπαλτάκος χειρίζεται πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Και σίγουρα δεν είναι λεκτικό του ατόπημα όταν μας λέει ότι είχαν συγκεκριμένο «ρόλο» εκτός απ’ τον ίδιο και άλλοι νεοδημοκράτες που είχαν παρασκηνιακές επαφές με την ηγεσία της Χ.Α. Εξυπακούεται ότι κάποιος τους είχε δώσει εντολή να εκτελέσουν αυτούς τους «ρόλους».

Θα ήταν κανείς υπερβολικά καχύποπτος να υποθέσει ότι το πρώην κυβερνητικό στέλεχος, αν ισχύουν όσα λέει, στέλνει –για τις δικές του σκοπιμότητες- ένα ηχηρό μήνυμα στον Α. Σαμαρά;


Θα το ξαναπούμε για άλλη μια φορά,ο Σαμαράς ενορχήστρωνε όλη αυτή την ναζιστική παραφωνία.
Είναι ψυχάκιας σαν τον Φύρερ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: