Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σε πλήρη εγκατάλειψη το γήπεδο στην Πολύδροσο


Είμαστε αναγκασμένοι για μια φορά ακόμα να φέρουμε στη δημοσιότητα την εγκατάλειψη ενός αθλητικού χώρου. Πρόκειται για το γήπεδο Πολυδρόσου. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα....
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να επισημάνουμε την αδιαφορία της Τοπικής αλλά κυρίως της Δημοτικής αρχής.
Αφορμή αυτού του σχολίου είναι η άθλια κατάσταση που επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο και στον περιβάλλοντα χώρο, του γηπέδου , στην Πολύδροσο.
Ο χλοοτάπητας είναι ουσιαστικά κατεστραμμένες.
Είναι πολύ άσχημο το μικρό παιδί, που του αρέσει και τον ενθουσιάζει  ο αθλητισμός, να βλέπει ότι δεν υπάρχουν τα μέσα  στο χωριό του να το κάνει.

Είναι άσχημο να βλέπει διπλανούς δήμους να έχουν ωραία και κατάλληλα γήπεδα με καλές συνθήκες εκγύμνασης και άθλησης και αυτό να αναγκάζεται να προπονείται και να παίζει σε γήπεδα άθλια με συνθήκες τριτοκοσμικές.
Οι παράγοντες του Α.Σ Διαγόρα είναι κυριολεκτικά αγανακτισμένοι από την αδιαφορία των των αυτοδιοικητικών παραγόντων και θεωρούν ότι είναι αδύνατον μια σημαντική αθλητική διοργάνωση να μην πραγματοποιηθεί στην Πολύδροσο.
Να θυμίσουμε ότι στην Γραβιά και την Πολύδροσο θα διεξαχθεί το 8ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου «XENOPHANES Parnassos Cup» από 13 έως 15 Ιουνίου.
Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση του Δήμου Δελφών και του Αμφισσαϊκού 2006, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Φωκίδας.
Το Τουρνουά ποδοσφαίρου XENOPHANES διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 7 χρόνια στη Φωκίδα, με συμμετοχή ομάδων από Ελλάδα, Κύπρο, το εξωτερικό, καθώς και πλήθος ομάδων από την τοπική κοινωνία
ΛΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ*ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ.