Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Απάντηση Αριστείδη Παπαλάιου στην Ανοιχτή Επιστολή Παναγιωτόπουλου


Απάντηση στην «Ανοιχτή Επιστολή Παναγιωτόπουλου»

 
            Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή σας στους Δημότες μας, έχω να σας επισημάνω τα εξής:
1)  Ο πρώτος γύρος των Δημοτικών Εκλογών, όπως και αν θέλετε να το δείτε, δεν σας έδωσε τη νίκη ούτε την προτίμηση της πλειοψηφίας,  σε όλες σχεδόν τις εκλογικές περιφέρειες.
2) Οι δημότες μας έχουν επανειλημμένως αποδείξει ότι δεν παραμυθιάζονται ούτε από εξαρτημένους ούτε από αυτοαποκαλούμενους ανεξάρτητους υποψηφίους. Ψηφίζουν αυτούς που μιλούν στη γλώσσα τους, αυτούς που μπορούν να τους κοιτούν στα μάτια, αυτούς που τους αγαπούν πραγματικά και αδιάκριτα.

3) Επίσης να είστε σίγουρος ότι αυτό που υποδεικνύεται στους δημότες να κάνουν, δηλαδή να ψηφίσουν “αυτούς που έχουν αποδείξει ότι μπορούν”, σας διαβεβαιώνω ότι αυτό θα κάνουν. Και θα το κάνουν γιατί θέλουν η πόλη τους να ξαναγίνει πόλη. Καθαρή, φωτεινή, τουριστική, υπερήφανη.

Αριστείδης Παπαλάιος

                                                                                    πρώην Δήμαρχος Ιτέας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή κύριε Παπαλάιε εμμέσως λέτε με την ανακοίνωσή σας οτι ο κύριος Παναγιωτόπουλος και τα ανακοινωθέντα από εκείνον φανερώνουν ασυνέπεια. Εσείς το βραδυ εκείνο των περασμένων εκλογών, δηλώσατε συνέπεια προς την πόλη και τους υποψηφίους με το συνδυασμό σας, όταν στο παρα πέντε αποφασίσατε να μην φτάσετε στο πρωτοδικείο? τί σας εμπόδισε? τί ήταν αυτό που άλλαξε την πορεία της συνέπειάς σας όταν διαρρηγνύατε τα ιμμάτιά σας για το καθεστώς που τώρα σας στρατολόγησε? εσείς και ορισμένοι ακόμη του συνδυασμού σας ξεχνάτε τόσο εύκολα τα όσα έχετε εξαπολύσει κατά καιρούς για του μέχρι χθες συντοπίτες και συντοπίτισσές σας Ιτιώτες που ενεπλάκησαν με τα κοινά? τα λέγατε φανερά σε δημόσιους χώρους, οπότε υπήρχαν ευτυχώς ώτα ανοικτά και μάτια ορθάνοικτα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ .ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΤΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ?
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΙΤΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

κυριε παπαλαγιο γιατι πριν 4 χρονια εγκλωβiσατε ατομα ικανα και δεν κατεβασατε συνδιασμο; Τωρα γιατι πατε με το δακτυλιδι του φουσεκη;

Ανώνυμος είπε...

Στην δημοκρατία όλοι δικαιούνται να μιλάνε..... εκτός από τους αποδεδειγμένα τυχοδιώκτες και καιροσκόπους!!! Ο Ιτιώτης Άρης (θυμηθείτε το σχόλιο μου) έρχεται ως ο Δρεπανοφόρος!!!! εκδικητής όσων του γύρισαν την πλάτη!! Είναι γνωστός ο Πλεκτανολόγος Άρης. Επίσης είναι γνωστά τα "σχέδια" του , όχι βέβαια στα "άσχετα" πλανημένα αθύρματα του που πιστεύουν ότι έρχεται ο Σωτήρας της Ιτέας , αλλά στον κόσμο που τον έχει ΒΙΩΣΕΙ όταν καθόταν στην ΚΑΡΕΚΛΑ!!!
σσ: Άρη να απεύχεσαι να καθίσεις στην ΚΑΡΕΚΛΑ του Δήμου!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛ@ΣΟΜΠ@ΝΙΕΡΕΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

εάν ο σημερινός Δήμος Δελφών και οι υπάλληλοι του Δήμου έκαναν τη δουλειά τους όπως την έκαναν τότε που κατέβηκε ο Παπαλάγιος,τώρα δεν θα είχαν καταθέσει συνδυασμό... πολλοί! Τέλος πάντων,εγώ ήμουνα υποψήφιος τότε με τον Παπαλάγιο και ξέρω τι έγινε όπως ξέρετε και εσείς αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε. Ξέρει και ο Παναγιωτόπουλος όμως που έκανε την ένσταση.
Σίμος

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ
http://www.youtube.com/embed/lhX9jUgvBIo