Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η τιμωρία της συγκυβέρνησης επιβάλλεται να ξεκινήσει από τις Ευρωεκλογές

Γράφει ο Θεοφάνης Θ. Γκατζής
Καθώς αύριο διεξάγονται οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, με την κοινωνία να χειμάζεται καθημερινά ,είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε στους Έλληνες πολίτες τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου πριν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, γιατί έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι οι Έλληνες ξεχνάμε ευκολά!

 Καταρχήν, το πρώτο σκάνδαλο στη θητεία της νυν συγκυβέρνησης ήταν η συγκάλυψη του κ. Σαμαρά στον κ. Βενιζέλο για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ ,όπου παρότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κατείχε τη λίστα Λαγκάρντ δεν προέβηκε στις ενδεδειγμένες κινήσεις αξιοποίησής της!

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι ψηφίστηκε από τη Βουλή,με τη στήριξη των κομμάτων της συγκυβέρνησης, τροπολογία, με την οποία απαλάσσονται από ποινικές ευθύνες οι διοικήσεις των τραπεζών που παραχώρησαν δάνεια, με αμφίβολες εγγυήσεις, ύψους περίπου 272 εκατομμυρίων ευρώ στα δύο πάλαι ποτέ μεγάλα κόμματα της μεταπολίτευσης(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ) και τώρα δεν μπορούν να αποπληρωθούν! Πρόκειται για το απόλυτο πολιτικό σκάνδαλο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: