Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας vid..Η Βουλή δεν νομιμοποιείται να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Πάμε σε εκλογές;

Η έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας μπορεί να δώσει δυνατότητες στη χώρα για μια ισχυρότερη παρουσία στην Ευρώπη, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στο σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις κάμερες.

"Κάποιοι κινδυνολογούσαν για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, κερδίσαμε με 4 μονάδες και έξω έχει μια ωραία μέρα", τόνισε.

Και πρόσθεσε: "Να δημιουργήσουμε μία καλύτερη Ευρώπη και να αντιμετωπίσουμε τον ευρωσκεπτικισμό. Κάποιοι τρομοκρατούσαν ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς".

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας ανέφερε ότι είναι "ανησυχητική η ενίσχυση των ακραίων κομμάτων στην Ευρώπη".

Αναλυτικά ο διάλογος Παπούλια - Τσίπρα:

Κάρολος Παπούλιας: Συγχαρητήρια, να είστε καλά

Αλέξης Τσίπρας: Σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν μια σημαντική καταγραφή ιστορική θα έλεγα για την αριστερά η σημαντική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό. Έξω είναι μια ωραία ημέρα. Κάποιοι έλεγαν ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με 3 μονάδες θα έχουμε λιμούς σεισμούς και καταποντισμούς. Κερδίσαμε με 4 και δεν συνέβη τίποτα.

Κάρολος Παπούλιας: Δεν επιβεβαιώθηκαν

Αλέξης Τσίπρας: Ελπίζουμε και οι επόμενες ημέρες να είναι καλές γιατί η έκφραση της λαικής ετυμηγορίας μπορεί να δώσει τις δυνατότητες στη χώρα μας για μια καλύτερη θέση στην Ευρώπη

Κάρολος Παπούλιας: Αυτό που με ανησυχεί είναι η έκφραση των ακραίων φαινομένων στην Ευρώπη

Αλέξης Τσίπρας: Ο ευρωσκεπτικισμός έχει αιτίες που τον δημιουργούν, ίσως πρέπει να σκεφτούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη ευρώπη για να αντιμετωπίσουμε τον ευρωσκεπτικισμό.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτι του φανει, του λολοστεφανι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ !!! ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ , ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ??? ΟΙ ΑΛΛΑΖΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΡΑΨΑΝ ΠΡΙΝ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ {ειχε στησει ολοκληρο θεατρο στο Ζαπειο} ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

"26 Μαΐου 2014 - 8:32 μ.μ."
μου αρεσεις γιατι εισαι γνωστης πραγματων και του τι συμβαινει απο πισω...και πανω απο ολα ξέρεις!!!απλα ξερεις!