Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Απίστευτα ξεφτιλίκια Δένδια-Γιακουμάτου! Ο ένας αλλάζει τα έπιπλα του γραφείου του κι ο άλλος παραδίδει το υφυπ. στην κόρη γιατί είναι 65 χρονών και πρέπει να παίρνει καναν υπνάκο τα μεσημέρια!


Ο Δένδιας…
Στεγνώνει το σάλιο στο στόμα και σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει σωτηρία, αν ευσταθούν τα παρακάτω που αναφέρει το παχύδερμο ο Θέμος τα οποία ο Δένδιας τουλάχιστον δεν τα αμφισβητεί και το χειρότερο προσπαθεί να τα κουκουλώσει με γελοιότητες του στυλ «έφερα μερικά καινούργια έπιπλα στο γραφείο μου γιατί περίμενα ευρωπαίους και κινέζους αξιωματούχους»!! Δηλ. ρε μεγάλε μας θεωρείς τελείως μαλάκ@ς;;; Ο προηγούμενος, ο Χατζηδάκης που τους δεχόταν τους επισκέπτες; Στο όρθιο; Έλεος ρε να μας περνάνε για γίδια οι ηλίθιοι...
Ο Γιακουμάτος…
Αν ένα πρόσωπο πάντως είναι εκείνο που έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα οπωσδήποτε εκείνο είναι ο κ. Γιακουμάτος. Ηδη οι πρώτες ημέρες του στην οδό Κάνιγγος ως αρμόδιου υφυπουργού για θέματα αγοράς δεν άφησαν κανέναν να πλήξει. Γνωστός χιουμορίστας ο υφυπουργός, άφησε εμβρόντητους τεχνοκράτες συνεργάτες του στο υπουργείο όταν τους παρακάλεσε να μην τον «πολυσκοτίζουν», καθώς είναι 65 ετών και «μου αρέσει το μεσημέρι να παίρνω και κανέναν υπνάκο»! Επίσης αίσθηση έχει προκαλέσει η παρέμβασή του κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για θέματα αγοράς, όταν διέκοψε στέλεχος του υπουργείου που του έδειχνε διαγράμματα για να του πει: «Ρε φιλαράκο, καλά όλα αυτά τα σχέδια που μου δείχνεις. Κανένα καλό κολπάκι να ρίξουμε 10 λεπτά την τιμή σε γάλα και ψωμί δεν μου λες;». Κάποιοι θεώρησαν ότι ο υπουργός δεν διαπνέεται από μοντέρνο πνεύμα και πως τα πράγματα είναι σκούρα.
Αίσθηση έχει δημιουργήσει στην οδό Κάνιγγος και το γεγονός ότι ο νέος υφυπουργός πριν καν αναλάβει έφερε μαζί του ως σύμβουλο τη νεαρή δικηγόρο κόρη του, Εβίνα, η οποία σύμφωνα με τους κακοθελητές του υπουργείου, «ήταν ουσιαστικά αυτή που παρέλαβε το υπουργείο»! Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές πάντως, η Εβίνα Γιακουμάτου που εργαζόταν κανονικά στο υπουργείο δεν είχε ακόμη διοριστεί ως σύμβουλος του πατέρα της με σχετικό ΦΕΚ, αλλά εργαζόταν εξωθεσμικά, και ενημερωνόταν για όλα τα θέματα, ακόμα και για τα πιο απόρρητα δίπλα στον πατέρα της ή και εν τη απουσία του.
Πηγές: http://www.zoomblog.org/ και Πρώτο Θέμα
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΡΑΨΕ!! ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!
ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!!!!