Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ: Νέα μέτρα κι άλλα μέτρα....

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ
Αμφισσα 28 Ιουνίου 2014

Αρ. Πρωτ.: 72
Προς : ΜΜΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΛΑ.Ο.Σ. έλεγε προεκλογικά ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα παρθούν μέτρα που θα χειροτερέψουν την ήδη τραγική κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες. Οι κυβερνώντες, την ίδια περίοδο, διαβεβαίωναν ότι κανένα νέο μέτρο εις βάρος των Ελλήνων πολιτών δεν πρόκειται να παρθεί αφού πλέον βγήκαμε από την κρίση και όλα πια θα πηγαίνουν απ το καλό στο καλύτερο. Κάποιοι για μια ακόμη φόρα τους πίστεψαν .Αποτέλεσμα : Σαμαράς - Βενιζέλος 31% ΛΑ.Ο.Σ. 2.8% !....
Σήμερα μαθαίνουμε : «Αμετάκλητη η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία έκρινε ότι μπορεί το Δημόσιο ( ΔΟΥ, ΙΚΑ, κ.λπ.) να προβαίνουν σε κατασχέσεις χρημάτων που βρίσκονται σε Τράπεζες (συντάξεις, μισθοδοσία κ.λπ.) λόγω οφειλών, χωρίς να έχει ενημερωθεί προηγουμένως ο οφειλέτης»
Κάθε μέρα νέα μέτρα λιτότητας εξαγγέλλονται. Τα τελευταία την εβδομάδα που μας πέρασε : Δραματική μείωση στους μισθούς δημοσίων υπαλλήλων ,ψαλίδι στο εφάπαξ των υπαλλήλων του ΙΚΑ που σχεδόν το εξαφανίζει, «κλείδωσαν»οι απολύσεις 15000 δημοσίων υπαλλήλων μέσα στο 2014 και ο νέος υπουργός οικονομικών δήλωσε ότι η πολιτική απέναντι στην τρόικα και το μνημόνιο δεν θα αλλάξει, θα συνεχιστεί «χωρίς αλλαγή στην φιλοσοφία της» είπε και επίσης δεσμεύτηκε ότι μέχρι τέλους Ιουλίου θα ολοκληρώσει και τα 12 προαπαιτούμενα για να πάρουμε την«δόση μας». Ας προσέχαμε ! Κάποιοι, που τώρα δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται ας πρόσεχαν..
 
Ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.Κάποιοι επί 40 χρόνια τους ψήφιζαν, κάποιοι πριν από λίγες μέρες, αυτούς τους καταστροφείς της χώρας, τους ξαναψήφισαν. Επιτέλους πρέπει να αποκτήσουμε , σαν λαός, σαν πολίτες, εμπιστοσύνη στην κρίση μας, στην δική μας κρίση που είναι αποτέλεσμα των καθημερινών μας πραγματικών τραυματικών βιωμάτων και να σταματήσουμε να πιστεύουμε τους ψεύτες πολιτικούς , τις αναλύσεις τα σχόλια και την επιλεκτική ενημέρωση των ελεγχομένων και κατευθυνόμενων ΜΜΕ.
 
Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι προειδοποιήσεις μας που κάποιοι δεν τις άκουσαν επαληθεύονται.
Σε λίγους μήνες θα έχουμε βουλευτικές εκλογές θα πέσετε πάλι θύμα των πολιτικών απατεώνων που μας κυβερνούν ; Θα πιστέψετε πάλι τους υπαλλήλους της τρόικα; Τι επιτέλους θα πρέπει να γίνει τι θα πρέπει να πάθουμε ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τους καταστροφείς της χώρας ;

Γατου 20 Άμφισσα. Τηλ.6972698643
Ιστοσελίδα:http://laosfokidos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: