Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Καμμένος: Ξεκινάμε μία μεγάλη πατριωτική συμμαχία

Καμμένος: Ξεκινάμε μία μεγάλη πατριωτική συμμαχία

Με το σύνθημα «Ξεκινάμε τη νέα μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία» επισφραγίστηκε η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου.

Σε συνάντηση που είχαν σήμερα αργά το μεσημέρι, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με τον πρόεδρο των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκο Νικολόπουλο, επισημοποιήθηκε η συνεργασία, η οποία δρομολογήθηκε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με το ΑθηναΪκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αύριο στις 13:00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, όπου θα παρουσιαστεί το νέο σχήμα που διαμορφώνεται. Ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για τη δημιουργία μίας «πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό». Είπε, επίσης ότι θα δοθεί «από κοινού η μάχη στη Βουλή» και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια διεύρυνσης θα συνεχιστεί, καλώντας ανεξάρτητους βουλευτές που συμφωνούν στο στόχο ανατροπής του μνημονίου, να συνεργαστούν με το νέο σχήμα. Τέλος, ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Γιάννη Δημαρά, επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, λέγοντας πως συμφωνεί με την προσπάθεια διεύρυνσης και την στηρίζει.

Εξάλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος συνέδεσε την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη χθεσινή νίκη της εθνικής Ελλάδος, λέγοντας ότι «είναι μία μεγάλη μέρα η σημερινή» και χαρακτήρισε «απαραίτητο το αντιμνημονιακό μέτωπο που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα».
Εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του εγχειρήματος και είπε ότι είναι «έτοιμος ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός στον οποίο έχουν θέση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», ενώ εκτίμησε ότι, «μετά από λίγο καιρό θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑ{Η}ΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ????