Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΧΡΙΣΣΟ: Καλοκαιριν​ές εκδηλώσεις 16 - 17 - 18 Ιουλίου 2014 Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγεί​ου Χρισσού

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρισσού
 
Σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που θα κάνει στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού στις «Παναγιές» στο Χρισσό.
 
· Τετάρτη 16Ιουλίου 2014 και ώρα 8μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Τα παιδιά στην ψηφιακή εποχή.Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, κίνδυνοι και ευκαιρίες μάθησης στα πλαίσια ενασχόλησης με τις νέες τεχνολογίες». Οι γονείς, οι μαθητές και όλοι όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα θετικά και τα αρνητικά των νέων τεχνολογιών από ειδικούς επιστήμονες:
 
1. κα Δήμητρα Αρβανίτη, γενικός οικογενειακός ιατρός.

2. κα Ηλέκτρα Βαλασκατζή, ειδική παιδαγωγός – φιλόλογος με ειδίκευση στην ψυχολογία

3. κος Χρήστος Λαλάς, εκπαιδευτικός με ειδίκευση στις νέες τεχνολογίες

Στην ημερίδα, ύστερα από συνεργασία του Συλλόγου με την υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα παρουσιαστεί σχετικό υλικό. Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση.
 
· Πέμπτη 17Ιουλίου 2014 και ώρα 8μ.μ στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού. Αφιέρωμα:«Τα παιδιά τιμούν τον Μάνο Χατζιδάκι. Οι μικροί μας φίλοι ζωγραφίζουν τη θρυλική «Λιλιπούπολη» και στολίζουν το σχολείο». Τα παιδιά που θα ακούσουν, θα συζητήσουν και θα διαβάσουν τους στίχους των τραγουδιών της ραδιοφωνικής εκπομπής του Τρίτου Προγράμματος και έπειτα θα ζωγραφίσουν σύμφωνα με την ηλικία τους όλα μαζί τη δική τους Λιλιπούπολη, όπως την φαντάζονται.
 
· Παρασκευή18 Ιουλίου 2014 και ώρα 8μ.μ στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού. Δημιουργική απασχόληση με κατασκευές όπου οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους ξεχωριστές κατασκευές με απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Παράλληλα, την συγκεκριμένη ημέρα θα λειτουργήσει και έκθεση παιδικού βιβλίου σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο«Αναζήτηση».
 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρισσού ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν(εκπαιδευτικούς, πολίτες, συλλόγους και αρχές) στην σωστή λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο και παιδεία στα παιδιά μας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: