Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο Αθανασίου κατήργησε νόμο που απειλεί με φυλακή πολιτικούς που τα έχουν πάρει


Νόμο που προέβλεπε εκτός από αυστηρά χρηματικά πρόστιμα και ποινή φυλάκισης για πρόσωπα που κάνουν ψευδή δήλωση πόθεν έσχες, για τις συζύγους τους και για τα τέκνα τους, κατήργησε πριν από τέσσερις μήνες ο Χαράλαμπος Αθανασίου, με διάταξη που πέρασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μέσα στο περιβόητο πολυνομοσχέδιο των 800 σελίδων, το οποίο ψηφίστηκε από τη Βουλή μέσα σε μόλις 48 ώρες, στα τέλη Μαρτίου.
 
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σήμερα Δευτέρα το directnews.gr στη σελίδα 82 του νόμου, με επικεφαλίδα «ΙΕ20: ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και στο εδάφιο 10 περιέχονται οι εξής εννέα λέξεις: «Τα άρθρα 4 και 5 του ν.3213/2003 (Α΄ 309) καταργούνται». Η διατύπωση αυτή, δεν επιτρέπει φυσικά σε κάποιον μη γνώστη να αντιληφθεί το σκανδαλώδες της κατάργησης των επίμαχων άρθρων κι αυτό γιατί δεν αναφέρεται πουθενά ποιος είναι ο νόμος 3213 του 2003 παρά μόνο εμφανίζεται ο αριθμός του. Πρόκειται όμως για τον νόμο περί πόθεν έσχες ο οποίος μεταξύ των άλλων προέβλεπε και βαρύτατες ποινές, τις οποίες θα αντιμετώπιζε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος έχει κάνει ψευδή δήλωση.

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΟΣ ΠΑΧΥΛΑ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ !!! ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ . ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ 20 % Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ? ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ , ΟΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ , ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ κ.λ.π. !!!!!!