Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ! Σοκ στους πολίτες από την κωλοτούμπα Χαρδούβελη. Η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν την έκρηξη…

Κόλαση του Δάντη το Χρηματιστήριο!

Τρέμουν οι πολίτες από τις απίστευτες κωλοτούμπες και την αμηχανία-αβουλία του Γκίκα Χαρδούβελη.
Ο υπουργός Οικονομικών που με το που ανέλαβε το πόστο με τις πλουμιστές γραμματείς διέρρευσε στα παπαγαλάκια του οικονομικού ρεπορτάζ ότι θα επανεξεταστούν όχι μόνο η έκτακτη εισφορά αλλά και ο ειδικός νέος φόρος για τα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ), ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, οι συντελεστές ΦΠΑ και ο φόρος εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
 
Αυτά έλεγαν τα παπαγαλάκια του, ενώ ο ίδιος άφηνε αιχμές και για τον Στουρνάρα λέγοντας ότι είναι κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει πριν από δυο χρόνια.
-Συνήθως οι υπουργοί Οικονομικών δεν θέλουν να κυνηγήσουν τη φοροδιαφυγή. Εγώ θέλω. Θα ασχοληθώ πολύ περισσότερο από τους παλαιότερους υπουργούς!
Και συνέχιζε στο ίδιο τέμπο
-Ο προκάτοχός μου είναι το αντίθετο με εμένα. Ελεγε πολλά, εγώ λίγα!..
Λίγες μέρες μετά ζαλισμένος από τα χαστούκια των τροικανών κάνει εντυπωσιακή κωλοτούμπα και δηλώνει
-Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης, το αντίθετο, υπάρχει ανάγκη επιτάχυνσης της εφαρμογής των 600(!) μικρών και μεγάλων υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει με το Μνημόνιο!!!
 
Την ίδια ώρα όποιος κάνει ρεπορτάζ στον βενζινά της γιετονιάς του θα μάθει ότι οι πολίτες βάζουν 5, το πολύ 10 ευρώ βενζίνη στα αυτοκίνητά τους. Ακόμη και η κίνηση στους δρόμους που οδηγεί στις κοντινές παραλίες είναι λιγοστή τα σαββατοκύριακα ενώ μια έντονη φημολογία που κάνει λόγο για κούρεμα των καταθεσεων στις τράπεζες έρχεται να αναπαραχθεί από στόμα σε στόμα. Την ίδια ώρα σκάει η φούσκα του εγχώριου Χρηματιστηρίου στο οποίο ανταγωνίζονται σε καλλιστεία χρεοκοπίας στην πλειοψηφία τους “χαρτιά” θαλασσοδανεισμένων και χρεοκοπημένων επιχειρήσεων. Μιλάμε για κανονική κόλαση του Δάντη που ζήτημα να σταματήσει πέριξ των 400 μονάδων. Ούτε καν η φτωχοποίηση και οι εξευτελιστικές τιμές πώλησεις ακινήτων και παραλιών δεν ελκύουν τους επενδυτές για ένα και μόνο λόγο.
 
-Ποιος σοβαρός επενδυτής θα έλθει να επενδύσει στην Κολομβία των Βαλκανίων;
Ποιος θα βάλει ακόμη κι ένα τρύπιο ευρώ σε μια χώρα που κάνουν κουμάντο ντόπιες συμμορίες και διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί που εκβιάζουν για μπαξίσι;
Την ίδια ώρα οι επικίνδυνοι κρατιστές της εξουσίας διορίζουν τους Ζαγορίτες τους στην Ευρωβουλή και δίνουν μάχες για να μην ακουμπισθούν οι διορισμένοι στη δημόσιο κομματικοί τους στρατοί.
Η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν την έκρηξη…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: