Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία μας γίνονται σήμερα!


Δεν έχουν τον θεό τους. Πουθενά στον κόσμο δεν έχει ξανά γίνει αυτό. Ξεπουλάνε τεράστιες δημοσιες επιχειρήσεις σε τιμή λιγότερη των κερδών που φέρναν στα δημόσια ταμεία. Η ΔΕΗ όπως ο ΟΤΕ και ο ΟΠΑΠ φέρναν δισεκατομμύρια ευρώ κέρδη στα ταμεία. Η κακοδιαχειρηση που είχε γίνει με τις μίζες στα μηχανήματα και με τους πολλούς δημοσιους υπαλλήλους επι χρόνια ήταν δικο τους κατόρθωμα. Αυτωνών των ιδίων που σήμερα τις ξεπουλάνε. Αυτωνών που πάντα κυβερνούσαν ακομα και σήμερα. Ακόμα και τους συνδικαλιστές οι ίδιοι τους διορίσαν.

Πολύ φοβάμαι ότι έρχεται η σειρά να ξεπουληθούν και η ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ΔΕΠΑ. ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΒΟ, ΕΑΒ, Ελληνικές Αλυκές, εργοστάσια μεταλλευμάτων, λιμάνια, αεροδρόμια, μαρίνες, παραλίες κ.τ.λ.

Ο ΟΤΕ που ξεπουλήθηκε έχει πλέον τις πιο ακριβές παγκωσμίος τηλεφωνικές κλήσεις και ίντερνετ…και έχουμε πολύ μικρές ταχύτητες σε σχέση με τις αλλες χώρες..
Πρέπει να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι δεν πρόκειται να μειωθούν οι λογαριασμοί του και η φορολόγηση του με την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων, εργοστασίων μέχρι και της ελληνικής γής (λιμάνια, μαρίνες, παραλίες, αεροδρόμια κ.τ.λ.)… Και ο λόγος που δεν θα μειωθούν οι τιμές είναι ότι δεν υπάρχουν ανταγωνιστές γι αυτές τις επιχειρήσεις (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ κ.τ.λ.) οι οποίες είναι στην ουσία μονοπώλια του δημοσίου.. Άλλωστε αυτό αποδείχθηκε με την αποτυχημένη πώληση του ΟΤΕ…

Επενδύσεις κύριε Σαμαρά δεν είναι το ξεπούλημα έτοιμων χτισμένων απο τον ελληνικό λαό δημοσίων επιχειρήσεων και ελληνικής γής που επιφέρουν κέρδη στα ταμεία του κράτους και ασφάλεια για το το μέλλον της χώρας… Αν θέλουν να επενδύσουν οι επενδυτές να χτίσουν μόνοι τους απ την αρχή τις επιχειρησεις και τα εργοστασια και οχι να τα βρίσκουν έτοιμα χτισμενα απ τον ιδρώτα και το αίμα των προγόνων μας και να πλουτίζουν εις βάρος του λαού μας και εμείς μια ζωή να ζούμε με δανεικά και να σκλαβώνουμε πολλές γενιές Ελλήνων στα χρέη….

Πολλοί λένε ότι όλο το παιχνίδι με την πώληση της ΔΕΗ γίνεται για να κουμαντάρουν οι επενδητές όλα τα φωτοβολταικά της χώρας. Η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα όλης της Ευρώπης σε ήλιο.

Αναγνώστης
 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΣΥ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??
ΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ???