Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΚΙΡΡΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α     Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Το Σάββατο  12 Ιουλίου 2014 , ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε                        σε συνεργασία με τον  Σύλλογο ελεύθερων και αυτόνομων δυτών «KRISSAIOS», μουσική βραδιά με ελληνική μουσική, στην όμορφη παραλία της Κίρρας «ΒΡΑΧΑΚΙΑ», με αφορμή  την πανσέληνο. 
Ευχαριστούμε ειλικρινά  όλους τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους , για το κέφι και τη ζεστασιά με την οποία αγκάλιασαν την εκδήλωσή                          μας , γεγονός που μας δίνει χαρά και κέφι να συνεχίσουμε .
Ευχαριστούμε επίσης την ορχήστρα, Παπουτσής , Φλώρος, Ανδρέου, Δασκαλόπουλος , Ιωάννου ,που έπαιξε πραγματικά εκπληκτικά και  έκανε τον κόσμο να τραγουδήσει και  να χορέψει μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Τέλος ευχαριστούμε ,  το κατάστημα  XIROSELECTRONICS ANTENNA STORES Άμφισσα  (Ξηρός Ευθύμιος Λ.)  για την προσφορά του ηλεκτρολογικού υλικού, το εστιατόριο  Λαμπρόπουλος και ζαχαροπλαστείο Τερέζα στην Κίρρα  για την βοήθειά τους , τον Δήμο Δελφών που μας παραχώρησε τις καρέκλες και την εξέδρα  καθώς και όλα τα τοπικά sites που μας βοήθησαν στην προβολή της εκδήλωσής μας.

Με  καλή διάθεση , συνεργασία  και  μικρή προσφορά  από όλους , μπορούμε να ζούμε ομορφότερα!!

Για τον Σύλλογο
 
Μάνιος  Ασημάκης                 Πρόεδρος
Χρήστος Κρομμύδας               Αντιπρόεδρος
Προκόπης  Κατσαγούνος        Ταμίας
Κέλλυ Σκαρίμπα                    Γραμματέας    
Νίκη Πολυζώη                      Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: