Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΙΤΕΑ… Δύο μικρά παιδιά με καρκίνο ζητούν τη βοήθεια μας


Στάση ζωής, Πράξη ζωής
Δύο μικρά παιδιά με καρκίνο, δύο πατριωτάκια από την ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΑΣ, αγωνίζονται να κρατηθούν στη ζωή. Η ευτυχία τους γύρισε την πλάτη. Εμείς όμως όχι. Θα κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Θα βοηθήσουμε τις δύο οικογένειες να στηρίξουν τους λιλιπούτιους συμπολίτες μας, με την καλύτερη δυνατή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα. Με την ανυστερόβουλη προσφορά μας θα δείξουμε ανθρωπιά, αλληλεγγύη και θα δώσουμε ελπίδα ζωής. Γιατί εμείς και εσείς μπορούμε.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος  312/755352-89
Κοινωνικά Παντοπωλεία Άμφισσας - Ιτέας
Διαχειριστική επιτροπή συμμετεχόντων συλλόγων και σωματείων Φωκίδας
Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποιος και αν το εγραψε ειναι σωστο να δώσει περισσοτερα στοιχεία για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε
ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Πολυ φλου η ανακοινωση

Ανώνυμος είπε...

ναι βαλε λεφτα σε αυτο το λαγαριασμο...γενικά

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ 1:20 . ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ "Κοινωνικά Παντοπωλεία Άμφισσας - Ιτέας" , ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΗΔΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΩΝ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΟΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΜΑΣΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΝΕΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΜΑ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ.

ΕΝΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

οταν βγενει μια ανακοινωση στηριξης με λογαριασμό χωρις δικαιουχο, ειναι υποχρέωση να ξέρεις για ποιον κατεθέτεισ τα χρηματα, να ξέρεις συγκεκριμενα ποιον θα βοηθησεις..θέλουμε α στηρίξουμε αλλα ντροπη να βγαίνουν ανακοινώσεις χωρίσ στοιχεία αλλώς να μην τις δημοσιεύουν..η ζωή είναι πιο σημαντικη απο τη δημοσιότητα και η δημοσιότητα δηλαδη η γνωση στο κόσμο μπορεί να βοηθήσει.,.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ

Ανώνυμος είπε...

Επειδη το fb εχει γεμισει απο απατεωνες και απο ακαιρες δημοσιευσεις δεν ειναι κακο να υπαρχουν στοιχεια τα οποια μπορει να χρησιμοποιησει καποιος προκειμενου να βοηθησει....