Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Το τρελό ναυτάκι της Τζούλιας γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, στελεχάρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή!

Το τρελό ναυτάκι της Τζούλιας στελεχάρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή!

Ο ναύτης (τότε) Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, ύστερα από τρελό γλέντι στα μπουζούκια με την Τζούλια Αλεξανδράτου, γύρω στις 4:30 το πρωί που έφυγαν, της πρότεινε να περάσουν μια βόλτα για να κάνει πλάκα στους άλλους που υπηρετούσαν στο Πολεμικό Μουσείο μαζί του.
 
Πήγαν στο Μουσείο, όπου τους υποδέχθηκε ο φρουρός ο οποίος της ζήτησε και αυτόγραφο και μετά μπήκαν στους κοιτώνες και ξύπνησαν τους φαντάρους! Και φυσικά η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί. Η εφημερίδα VETO του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες, στις οποίες ο Μάκης (Γεράσιμος) Ζαγορίτης τελούσε σε πιο «τρυφερές» στιγμές με την αισθησιακή πρωταγωνίστρια, μέσα από το Πολεμικό Μουσείο!
 
Τότε έγινε χαμός. Γαλόνια έπεσαν, καμπάνες ακούστηκαν και ύστερα σιωπή… Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ:



Τα χρόνια (όχι πολλά) πέρασαν και ο σκανδαλιάρης πολιτικός γόνος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μιας και διαπρέπει στις Βρυξέλλες.
Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, για τις φίλες του Μάκης, στις Βρυξέλλες κυκλοφορεί κι ως… Τζέρι, είχε εμπλοκή στην καμπάνια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και για την ακρίβεια φιγουράριζε πρώτη μούρη στην προεκλογική του αφίσα παρέα με άλλους Ευρωπαίους νέους, «συμβολίζοντας» την επιθυμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να εργασθεί για τη νεολαία της γηραιάς ηπείρου.
Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης βρέθηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια κατόπιν σχετικής πρότασης του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή και νεοεκλεγέντος δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, καλού φίλου του πατέρα του.
 
Κι αν ο Γιώργος Παπανικολάου έφυγε από τις Βρυξέλλες, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης παραμένει στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να αναλάβει, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, χρέη επιστημονικού συνεργάτη στο γραφείο της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη (του Mega).
 
Είδατε που κανένας δεν χάνεται; Ακόμα κι εκείνος που κατάφερε να κάνει (μεταφορικά και κυριολεκτικά) «μπουρδέλο» το Πολεμικό Μουσείο!

tribune.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι και η Τζούλια στις Βρυξέλες. οπότε να η γραμματέας του